reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

beti7 gratulacje!

nie bój się iść do ginekologa, wszystko będzie dobrze :tak: zwlekając z wizytą nic nie pomożesz.
Montuj suwaczek i zacznij myśleć pozytywnie.

reklama
dzien dobry
edytko nie krzycz na mnie kochana:(:(:( ja naprawde nie mam czasu.....zreszta jakos tak mi sie porobilo w tej ciazy ze ciagle bym cos robila......jak siade to zaraz cos po glowie mi chodzi......nawet wczoraj robilam......ech.....no coz....widac hormony rzadza po swojemu...
teraz mam wolne od szkoly az do 20:) wiec prawdopodobnie czesciej zajrze tu do was...dzis obudzilam sie przed 8 jak A szedl do pracy a potem wstalam o 9.30 ale co tam....wolne w koncu i trzeba poodpoczywac bo jak twierdzi moj maz to ja nie mam na to czasu.....

aaaa moj malzonek zostal zatrudniony na pol etatu na razie na 3 miesiace i pracuje 3 dni w tygodniu:) dobrze bo skladki mu leca a wiadomo jak to z ta recesja teraz...lepiej miec cokolwiek niz nic...

Aga gratulacje dla małżonka :tak: Widzę, że wszystko się ładnie u Ciebie układa, oby tak dalej!
Kiedy będziesz znała płeć :-):-)?

Witajcie
Witam
17 marca straciłam kruszynkę w 6 tygodniu ciąży. Kochane pomóżcie mi, czy mam szanse zajść jeszcze w ciążę. Jakdługo będę musiala się starać bym znowu mogła cieszyć się świadomością że znowu jestem w ciąży. Bardzo się boję nie mogę poradzić sobie z utratą dzidzi.
Witaj. Oczywiście, że masz szansę. Ważne teraz by odwiedzić ginekologa i porobić podstawowe badania. Ja poroniłam w październiku a teraz kończę 12 tydzień boję się ale trzeba myśleć pozytywnie. Mi ginka pozwoliła się starać po drugiej @ od zabiegu. Trzymaj się.
Beatko... całuski dla Was i pogłaszcz brzunio ode mnie!
Już pogłaskany ;-)

Własnie takiej pogody w kratkę nie lubię. Raz zimno ... wrrr że człowiek marznie niepotrzebnie a drugim razem upał na ponad 20 st.. :eek::angry:
Dokładnie :baffled:

Trzymajcie za mnie kciuki, bo mam (zaległe) dzisiaj dwa i jutro jeden egzamin na uczeln
i
:baffled:;-)
Mam nadzieje, że wszystko zdane :tak::tak:;-)

czesc dziewczyny długo mnie nie było ...... jestem w 6 tyg ciązy i teraz nie wiem czy sie bać czy cieszyć???? jeszcze nie byłam u gin i nie wiem kiedy sie odważe pójść... pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Gratuluję. Nie bój się idź do ginka, będzie dobrze:tak::tak:

aaaa moj malzonek zostal zatrudniony na pol etatu na razie na 3 miesiace i pracuje 3 dni w tygodniu:) dobrze bo skladki mu leca a wiadomo jak to z ta recesja teraz...lepiej miec cokolwiek niz nic...
Super, bardzo się cieszę :-):-)

A ja odpoczywam w domku. Zdecydowałam wykorzystać to zwolnienie.
A dziś w nocy miałam koszmary, śniło mi się że poroniłam, okropne a później nie mogłam już zasnąć.

sonita nie mam bladego pojecia........robia mi usg jak na razie tylko w gabinecie zeby sprawdzic czy serduszko bije i czy ok mniej wiecej.....i to robi lekarz....podobno dokladniejsze jest w innym gabinecie ale mnie tam nie wysylaja teraz bo planowe usg takie bede miala w 31 tygodniu:(:(:( tak wiec trza sie uzbroic w cierpliwosc niestety

dzień dobry

Sonita trzymamy kciuki za egzaminy... taka zdolniacha szybciutko zaliczy....

Beti moje gratulacje... życzę spokojnych 9 miesięcy... a strach? chyba już tak jest że musi być... ale najważniejszy optymizm... i idź do gina... zobaczysz malutkie serduszko i od razu będzie ci raźniej....

Edytko więc pomodlę się za spokój dla mamy... i dla was wszystkich... za siłę...

Also więc chyba teraz twoja kolej nadchodzi.... ja pod koniec ciąży też fiksowałam....

Aga Irl ty jak zwykle zabiegana... oj niespokojny duszek będzie z twojego maleństwa... kiedy będziesz odpoczywać???

Niusi przyslij mi na maila namiary.... ja też chcę takiego pięknego Aniołka....

a tak wogóle to zaraz szykuję się do pracki....

i życzę wam wszystkim miłego, spokojnego i słonecznego dnia...

buziaczki

alutka no kazdy mowi ze ja na ciezarna nie wygladam bo choc prawie 6 miesiac to jakos mi to nie przeszkadza:):):):)i robie co trzeba:):):)no ale ja tak mam i coz na to poradze......trzeba kozystac poki mozna bo nie wiadomo jak to bedzie pod koniec ciazy heheh

reklama
Do góry