reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć Aga
dobrze że zajrzałaś.... jaką dawkę aspiryny bierzesz i Aspirynę czy jakiś lek o takim samym składze??? moja koleżanka ma brać 3 dziennie i nie wiem czy to dużo?

a tak wogóle to żużla nie ma bo jakaś antena sie uszkodziła i M w radio słucha....

Witam kobitki ua nas dzis tez było zimno ale poszliśmy z M do lasu na specer i sie wypogodziło załączam zdjątka, między innymi wiecznie niezmęczonego Goferka haha:tak::eek::rofl2: ;-) i malutkiej Belli ;-);-);-)ciesze sie , że juz wiosna to bedziemy cześciej na spacerki jeżdzic
moto_0086.jpgmoto_0083.jpgmoto_0082.jpgmoto_0074.jpg

u Syli dalej bez zmian nic nie wiadomo czekamy na jutro biedna nudzi sie okrutnie :-(, o Gabi tez nic nie wiem ale dziś kolejna fotka Aniu doszł :-) cukiereczek malutki
Edi - praktyka czyni mistrza, buizaczki kochanie Ty wiesz co chę Ci powiedzieć :-)

Aguś kochanie ty wybredna kobieto znająz życie kupisz coś na ostatnia chwilkę :-)

Alicju gdzie jesteś słonko

Alla wszystkiego naj nja najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń:tak::tak:

pozdraiwam dziewczynki jutro pewnie mnie nie bedzie jadena działke pewnie znowu wroce padnieta ale co tam :-)

Witam nowe anoiłkowe mamy a dla waszych aniołków (*) (*).
Od kiedy zaczęłam pisać na tym forum a w sumie nie było to aż tak niedawno to stanowczo za dużo przybywa aniołków i ich mamuś. Dobrze że nadzieję przynoszą forumowe dzieciaczki.
Aż jestem ciekawa jak wyglądają, nie mogłybyście wkleić zdjątka z komórki na kompa?????????????? Aż zazdroszczę tym dziewczynom, które widziały Kubusia i Anię na pewno słodkie maleństwa.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, Słodziutka życzę dużo zdrowia Twojej mamie. Niusia aniołki jak zwykle przepiękne, moje wiszą u małej w pokoju właściwie to są jej.

Witam kobitki ua nas dzis tez było zimno ale poszliśmy z M do lasu na specer i sie wypogodziło załączam zdjątka, między innymi wiecznie niezmęczonego Goferka haha:tak::eek::rofl2: ;-) i malutkiej Belli ;-);-);-)ciesze sie , że juz wiosna to bedziemy cześciej na spacerki jeżdzic
moto_0086.jpgmoto_0083.jpgmoto_0082.jpgmoto_0074.jpg

u Syli dalej bez zmian nic nie wiadomo czekamy na jutro biedna nudzi sie okrutnie :-(, o Gabi tez nic nie wiem ale dziś kolejna fotka Aniu doszł :-) cukiereczek malutki
Edi - praktyka czyni mistrza, buizaczki kochanie Ty wiesz co chę Ci powiedzieć :-)

Aguś kochanie ty wybredna kobieto znająz życie kupisz coś na ostatnia chwilkę :-)

Alicju gdzie jesteś słonko

Alla wszystkiego naj nja najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń:tak::tak:

pozdraiwam dziewczynki jutro pewnie mnie nie bedzie jadena działke pewnie znowu wroce padnieta ale co tam :-)

Niusi@ psiaki widać, że bardzo wesołe i zadowolone ze spacerku...Obejrzałam Twoje aniołeczki i mam na 3-4 straszna ochotę...( do nowego przedpokoju ) jeśli mogłabys do daj znać ile kosztują i jaki czas trzeba na te skarby czekać i jak przelewać ci pieniążki...

Witam Dziewczynki :-)
Dzisiejszy dzionek spedzilam na dzialeczce i bardzo milutko było, pies wyszalał się za wszystkie czasy, teraz nieprzytomny spi :-D
Edytka myśle o Tobie, trzymam kciuki aby Twoja Mama szybciutko wyzdrowiala
Przyszła_Mamusia kacyk męczył, oj męczył :-D
Dzis dostałam @, więc jeszcze jedna @ i juz mozemy rozpocząc staranka... Tylko moj D. nie chce tak wszystko pod zegarek, chce zeby wszystko tak spontanicznie bylo no a jak tu spontanicznie jak dni trzeba wyliczyc odpowiednie :-D

Witam Dziewczynki :-)
Dzisiejszy dzionek spedzilam na dzialeczce i bardzo milutko było, pies wyszalał się za wszystkie czasy, teraz nieprzytomny spi :-D
Edytka myśle o Tobie, trzymam kciuki aby Twoja Mama szybciutko wyzdrowiala
Przyszła_Mamusia kacyk męczył, oj męczył :-D
Dzis dostałam @, więc jeszcze jedna @ i juz mozemy rozpocząc staranka... Tylko moj D. nie chce tak wszystko pod zegarek, chce zeby wszystko tak spontanicznie bylo no a jak tu spontanicznie jak dni trzeba wyliczyc odpowiednie :-D

Angelka..oby to była ostatnia @ i następnym razem juz fasoleczka..! Cieszę się że dobrze się bawilas na dzialeczce i ze troszke odpoczelas.. :*

Przyszła_mamusiu wiesz z jednej strony chcialabym zafasolkować juz teraz, ale mysle ze lepiej bedzie jak odczekam chociaz te 3 @ jednoczesnie tak bardzo pragne miec juz Fasolke ale tez tak bardzo sie boje.... a w chwili kiedy bede szla w 13 tygodniu na genetyczne usg chyba umre ze strachu... teraz wlasnie na takim usg okazalo sie ze z Moim Dzidziusiem nie jest dobrze :-(

reklama
Przyszła_mamusiu wiesz z jednej strony chcialabym zafasolkować juz teraz, ale mysle ze lepiej bedzie jak odczekam chociaz te 3 @ jednoczesnie tak bardzo pragne miec juz Fasolke ale tez tak bardzo sie boje.... a w chwili kiedy bede szla w 13 tygodniu na genetyczne usg chyba umre ze strachu... teraz wlasnie na takim usg okazalo sie ze z Moim Dzidziusiem nie jest dobrze :-(

Nie umieraj ze strachu tylko bądź dobrej myśli! Tak jest najlepiej..
Specjalnie dla Ciebie: FASOLKI!!

Do góry