• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie co, mój M dał mi listy od jakiejś dziewczyny z którą się kiedyś spotykał i powiedział, żebym je sobie przeczytała. Normalnie jestem w szoku:szok:
No i stwierdziłam, ze ona nie pasowała do nieg. Teraz już wiem, dlaczego przestał się z nia spotkać. Sama pisała, że go nudzi. A ja się mało kiedy z nim nudzę. Nawet jak milczymy, to jest fajnie. I zawsze tak było:-)

reklama
:cool2:wow!! Witam dziewczyny! Przebrnęłam przez 25 stron od wczoraj.
Jeśli o mnie chodzi to nigdy nie paliłam i nie palę. Pić nie piję tylko okazjonalnie.. ale odkąd wiem że mogę być to wogóle.. (nie chcę mieć wyrzutów sumienia)
Co do meczu....:ninja2: nie wypowiadam się :-)
Piękne zdjęcia dziewczynki... co jedno ładniejsze.. widać po prostu niezłe z NAS laski ;-) i w dodatku bardzooo skromne :happy:

ja teoretycznie za 45 min koncze prace. Teoretycznie....ale same wiecie jak to jest jak sie pracuje w domu....bede pewnie sleczec nad kompem jeszcze do 19, albo dłużej....dzis mi sie strasznie nic nie chce...drugi dzien mam @ i zastanawiam sie czy nie pojechac sobie prolaktynki zbadac...tak dla własnej mojej informacji...i chyba pojade...

dziewczyny jestem już miałam problem z internetem
gabi dzięki za pamięć:-):-):-)
obiecuje ze teraz bede sie pojawiac regularnie.
u nas dobrze w środę kontrolne usg jestem jednak cały czas dobrej myśli pozadrawiam odezwe się wieczorem i poczyatm co u was

modroklejka - naprawdę współczuję straty dzidziusia Twojej znajomej...i to jeszcze jakiej.. kurcze myślisz już że wszystko OK a tak nie jest.. TRAGEDIA,
jak tylko masz chęci śmigaj i zbadaj sie :tak:
Aguś - trzymaj się..ja dzisiaj konkretnie się dowiem WKOŃCU czy będe miała zabieg czy nie :-(ale modlę się by już nie było potrzeby, już dzisiaj przestalam krwawić.. więc....pozdrawiam i tulę do serduszka

własnie sie dowiedziałam ze ta dziweczyna jest juz po CC...chłopczyk wazył 5200...a tydz temy na usg lekarz jej powiedział ze 4100....co do przyczyny to mówią ze ciaza prznoszona, ze lekarz prowadzacy zle obliczył termin, przez to ze ona zaszła w ciaze zaraz po tamtej stracie....dla mnie to jakas niejasna historia....

dilajla - napewno jest różnica stracić dziecko w 3..7 tc a 21-39tc bo każdy tydzień to więź z nienarodzonym dzieckiem i przypływ macierzyńskich uczuć, przygotowania, kopania w brzuszek, rozmowy sam na sam z mamusią, tatusiem... itp. ale już wiadomo że każda strata jest OGROMNYM przeżyciem i nie życzę nikomu tego złego co NAS dziewczyny spotkało

Szafirek13 - tylko dzisiaj nie szalej...za bardzo... bo się okarze że następnej @ nie będzie ;-):-) czego z całego serca Ci życzę

reklama
Nic dziewczynki zmykam robić obiadek... jestem głodna po pracy.. idę zrobić pierożki z truskawkami.. (lekarka mi mówila że mam być na czczo :szok:i chyba zgupiała do 17 na czczo) więc jej nie posłucham i zjem dobry obiad... beta nawet spadła więc jestem dobrej mysli!!!
Buziale

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry