kasiekkm
Fanka BB :)
Witam dziewczynki.... MATI, MAMA SÓWKA,,,,,życzę miłego dnia,,,

MAMO sówka,,,przyłączam sie do życzeń, spóźnionych ale szczerych,,,życzę tylko jednego..... małego babla,, a resztę samo się ułoży,,,,

MOTYLKU,, piękna fotka.....

Edi kochana,, wysłałam wiadomość na gg,,, krótką ale od serducha,,, jestem z TOBĄ kochana... odpoczywaj,,,
Selenka,, ja chyba muszę wybrać się do Wrocławia i dać w dupkę,,co??? co za smutki??? co Ty mi kochana obiecałaś???

KUBUŚ,,,,, zapraszamy juz na świat,,
IGNAŚ ty też rób rozgrzewkę......

SZAFIRKu , Ty o nas pamiętasz a tak mało piszesz co u CIEBIE.... buziam,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,
MARLENKO ,, co u WAS.... nastepna kanapa idzie w rozruch przez psinkę czy dła sobie spokój,,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alisa,,,,, MARTI.....będzie dobrze zobaczycie, zły czascminie,,,i dl aWAS zaświeci słoneczko,,,,,,,to forum naprawdę daje nadzieję,,,,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alicja a Ty co zajęta po śłubie,,heh obowiązki małżeńskie..;0

~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```kochana łap
ALutka, przypominam wAkacje tuż tuż...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AGAAJ.... daj znać co u CIEBIE, martwimy się...............
buziaki
SYLA, trzymaj się ,,,,,tam w szpitalu zajmą się tobą... ja trzymam za CIEBIE I WIKI kciukasy,,
AGA IRL... mam nadzieję,że nie szalejesz??? odpoczywaj kochana
Wróbelek,, ładnie odpoczywa??? zaraz przepytamy z seriali i będziemy wiedzieli czy leży i odpoczywa..

buziaki
KINGUŚ.....AGI, HANIA, Scarlet, OLcia, OLA, KAROLa, KAROLA2, Mati, Pati.....alisa, SELENKA, GLORIA, MAGDALENKA, KASKA, GUŚka, ALLA, ALSO, JEŻYk,ANesto, MIRCIA, MORDOKLEJKA, carii, Enka, Emmy, Dorotka s.GABI, KASIENKA,KAŚKa, SYLVI, I wszystkie niewymienione pozdrawiam
kurcze mnie tak bolało wczoraj ,że myśłałam,że umre.. padłam jak niemowlę,,, dzis troszkę lepiej , ale znając życie do południa sie roskręci,,,

jeszcze zaczeło mi mleko cieknąć,,,,
heheh co z Tego jak drugi okaże sie wybredny i znów zostane z mleczarnią, tak jak z IGOREM,,,,, wolał butlę...
A nie wiecie jak u MADZI , MOrdoklejki jak Adaś jak zabieg???

buziaki, zmykam, posprzatać póki tak nie boli, zgotowac obiadeki na dwór..
z małym.
życze miłego dnia,,,,,
O WSZYSTKICH MYŚle ale nie jestem wstanie spamiętać nicków, przepraszam,,,

al myśłę o wAS dziewczynki i modlę sie co dnia.... ZA WSZYSTKIE...

MAMO sówka,,,przyłączam sie do życzeń, spóźnionych ale szczerych,,,życzę tylko jednego..... małego babla,, a resztę samo się ułoży,,,,

MOTYLKU,, piękna fotka.....

Edi kochana,, wysłałam wiadomość na gg,,, krótką ale od serducha,,, jestem z TOBĄ kochana... odpoczywaj,,,
Selenka,, ja chyba muszę wybrać się do Wrocławia i dać w dupkę,,co??? co za smutki??? co Ty mi kochana obiecałaś???

KUBUŚ,,,,, zapraszamy juz na świat,,
IGNAŚ ty też rób rozgrzewkę......

SZAFIRKu , Ty o nas pamiętasz a tak mało piszesz co u CIEBIE.... buziam,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,
MARLENKO ,, co u WAS.... nastepna kanapa idzie w rozruch przez psinkę czy dła sobie spokój,,

Alisa,,,,, MARTI.....będzie dobrze zobaczycie, zły czascminie,,,i dl aWAS zaświeci słoneczko,,,,,,,to forum naprawdę daje nadzieję,,,,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Alicja a Ty co zajęta po śłubie,,heh obowiązki małżeńskie..;0

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```kochana łap
ALutka, przypominam wAkacje tuż tuż...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AGAAJ.... daj znać co u CIEBIE, martwimy się...............

SYLA, trzymaj się ,,,,,tam w szpitalu zajmą się tobą... ja trzymam za CIEBIE I WIKI kciukasy,,
AGA IRL... mam nadzieję,że nie szalejesz??? odpoczywaj kochana
Wróbelek,, ładnie odpoczywa??? zaraz przepytamy z seriali i będziemy wiedzieli czy leży i odpoczywa..

KINGUŚ.....AGI, HANIA, Scarlet, OLcia, OLA, KAROLa, KAROLA2, Mati, Pati.....alisa, SELENKA, GLORIA, MAGDALENKA, KASKA, GUŚka, ALLA, ALSO, JEŻYk,ANesto, MIRCIA, MORDOKLEJKA, carii, Enka, Emmy, Dorotka s.GABI, KASIENKA,KAŚKa, SYLVI, I wszystkie niewymienione pozdrawiam
kurcze mnie tak bolało wczoraj ,że myśłałam,że umre.. padłam jak niemowlę,,, dzis troszkę lepiej , ale znając życie do południa sie roskręci,,,

A nie wiecie jak u MADZI , MOrdoklejki jak Adaś jak zabieg???

buziaki, zmykam, posprzatać póki tak nie boli, zgotowac obiadeki na dwór..
życze miłego dnia,,,,,
O WSZYSTKICH MYŚle ale nie jestem wstanie spamiętać nicków, przepraszam,,,