• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie wiem czy mnie pamietacie?
Pisze zeby zakomunikowac ze gruba sie zrobiłam i ciezko mi siedziec i pisac.Podczytuje i kibicuje wszystkim.W szczególnosci zazdroszcze tym co sie staraja bo ja to zapomniałam co to są przytulanki:eek:.Normalnie chyba mam juz tam pajeczyne:-D.No ale cos za cos.Byle do sierpnia.Weronika kopie i szczegulnie lubi jak tata głaszcze brzuszek to wtedy sie tak przyjaznie wierci.Naprawde kazdej z Was zycze zebyscie mogły to poczuc.
Buziaczki i sciskam mocno.

Trzymam mocno kciuki

A teraz uciekam do pracy. Miłej nocki Wam życzę wszystkim.

Dzięki, miłej nocki!!:tak:

Nikki serduszko musi bić. Nie może być inaczej i już ..!!!

Też tak myślę, tylko coś tam siedzi w głowie i zatruwa myśli, trzeci raz to bym chyba tego koszmaru nie przeżyła :no::no::no::no::no:

Nie wiem czy mnie pamietacie?
Pisze zeby zakomunikowac ze gruba sie zrobiłam i ciezko mi siedziec i pisac.Podczytuje i kibicuje wszystkim.W szczególnosci zazdroszcze tym co sie staraja bo ja to zapomniałam co to są przytulanki:eek:.Normalnie chyba mam juz tam pajeczyne:-D.No ale cos za cos.Byle do sierpnia.Weronika kopie i szczegulnie lubi jak tata głaszcze brzuszek to wtedy sie tak przyjaznie wierci.Naprawde kazdej z Was zycze zebyscie mogły to poczuc.
Buziaczki i sciskam mocno.

Witam, Twój podpis daje mi nadzieję, że po dwóch poronieniach może się udać :tak: Kopniaczki są cudne i marzę, by je znowu poczuć, mój Wiki też często miał czkawkę w brzuchu, to było słodkie..:tak::tak: Ja też mam zakaz seksu, także rozumiem, co czujesz..;-);-)Ale jeszcze to sobie odbijemy, teraz dzidzia najważniejsza :-D

No i znowu mam pytanie, CZy lekarz internista może dać skierowanie na prolaktynę??
Nie wiem, chyba zależy od lekarza, ale jakbyś się zgłosiła do swojego, co Cię zna to kto wie, ale to skierowanie musiałoby mieć internistyczne uzasadnienie, np. bolą Cię piersi i idziesz z tym do internisty, bo na ginekologiczne problemy, typu problemy z zajściem w ciążę to chyba nie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry