Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to chyba nic sic się nie zmarnuje, jutro będziesz miała wolne od gotowania! Ja fasolkę po bretońsku dziś robiłam, mój M uwielbia.. A u nas też w tempie ślimaka się jedzie przez miasto, zwłaszcza o tej porze...Nikki ja obiadek też zrobiłam -tylko nie wiem po co zrobiłam sos i gulasz??? może na jutro?? teraz czekam na S ale korki są straszne więc będzie za jakiś czas. Głodna już jestem...
Agata, odwaliłaś kawał dobrej roboty tym wątkiem o uprawnieniach rodziców!! A orientujesz się co w sytuacji, gdzie nie ma łyżeczkowania czyli nie ma dziecka ani nawet tkanek?? Czy w tej sytuacji da się coś zrobić?Oj nie! u mnie nic się nie zmarnuje -w tym domu tylko ja staram się dbać o linięteż bym już coś zjadła -ale tak nie lubię jeść sama..