• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróciłam -jestem!!!

Musze ochłonąć ale po kolei... byłam u dentysty -mało ważne - ale nie posypały mi sie zęby i są jak nigdy całe. POźniej przy okazji odwiedziłam lekarza pierwszego kontaktu -powiedział że cebula i czosnek zrobiły swoje i po tej dziwnej grypie prawie już nie ma śladu

A ginek -DAŁ MI ZIELONE ŚWIATŁO!!! byłam w szoku!!! pęcherzyk zmierzył -powiedział że jest piękny i działać działać bo może pęknąć w każdej chwili!!! Ja w radości ale i szoku -pytam "a co z tym pół roku, z badaniami"... A on mi na to że macica i szyjka odbudowały się tak że nigdy takiego czegoś nie wiedział -nie ma najmniejszego śladu! że badania -jakbym nie zauważyła, na te wirusy i dziwne rzeczy kazał zrobić w szpitalu i nic tam nie było. I że mam 23 zrobić test i życzy mi z całego serca II bo przykro mu było strasznie po tej tragedii i myślał często że bardzo mu szkoda... i czeka na ten poród który będzie odbierał!!!
Poryczę się chyba....

:-D:-D:-D no super, aaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D

reklama
13x13 gratuluję z całego serca... Mam nadzieję, że pod koniec czerwca będę tak samo szczęśliwa jak Ty :-)

Kto wie, może razem wylądujemy potem na jakimś forum dla Mamuś i razem będziemy się szykować do przyjęcia na świat Bobasków ;-) Byłoby raźniej :-)

Póki co mam doła, bo do mojej pracy przyszła kilentka, która zaczęła opowiadać, że zostanie babcią i jak się jej synowa dowiedziała o ciąży, jak ją teraz znosi i że ma 2 koty, ale je przebadali i nie są chore, więc nie ma się co bać... A ja tak słuchałam mimo uszu i koniec końców wylądowałam w kibelku z płaczem...

Ech... Dobrze, że już mogę iść do domu...

Słuchajcie dziewczyny a jak to jest z tymi pęcherzykami, czy co miesiąc tylko z jednego jajnika są wyrzucane. Czy na zmiane jednego miesiąca z lewgo a drugiego z prawego??? BO szukam w necie i nie moge znaleźć
Zwykle raz z jednego, raz z drugiego, ale są odstępstwa, np. dwa jajeczka z jednego jajnika lub z obu- na bliźniaki

I tak siedze i myślę jak jeden jajnik mam Niby z cechami PCO to może on blikuje pęknięcie pęcherzyka. Ale drugi mam prawidłowy i może jak owulacja byłaby z prawego to może pęcherzyk wtedy pęknie. Kurde ale się pocieszam co??? JA to dopiero głupia jestem.

I tak siedze i myślę jak jeden jajnik mam Niby z cechami PCO to może on blikuje pęknięcie pęcherzyka. Ale drugi mam prawidłowy i może jak owulacja byłaby z prawego to może pęcherzyk wtedy pęknie. Kurde ale się pocieszam co??? JA to dopiero głupia jestem.
No jak jeden jajnik jest zdrowy, to teoretycznie co drugi miesiąc masz owulację

Ale doczytałam, że często PCO dotyka jednak oba jajniki, bo ma podłoże hormonalne, jak jest u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Witajcie dziś o normalnej porze a nie nocnej ;-)

Mamusiu-grzesia bardzo mi przykro z powodu twojej straty, dla twojego aniołka (*)

Elfa idź na usg jak najszybciej, wiem, że beta w którymś czasie przestaje rosnąć tylko nie wiem w którym tygodniu chyba koło 12 a ty w 8 jesteś, bo widzę po suwaczku, albo jest tak jak są też dwa zarodki i jeden obumiera to też są wahania bety. Idź na to usg, minęło już kilka dni, powinno być coś widać, jakieś zmiany.

Kaśka0201
miejmy nadzieję, że córcia szybko wyzdrowieje

Daa gratuluję obrony

daa gratulację

13x13 gratuluje zielonego światełka

also - nie przejmuj się zaległościami na bb, ważniejszy jest synuś, ale miło, że czasem zaglądasz, na pewno jesteś wymęczona ale i szczęśliwa.

No a ja ciągle czekam na @. W sumie to już zbliża się termin 4 tyg. Więc może w przyszłym tygodniu?

reklama
Zaraz bede musiała zmykać. ALe później napewno będę bo mojego T. nie ma dziś na noc, praktycznie już od rana go nie ma. Więc cały dzień i wieczór mam na BB HURRA:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:elvis::elvis::elvis::rofl::rofl::rofl::rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry