Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam
Znowu mnie nie było kilka dnia, ale obiecuję, że to nie moja wina ;-);-)
Niestety mam taki internet, który raz jest, a raz go nie ma.
Nadrabiam zaległości, ale jeszcze daleko daleko jestem
No i muszę się pochwalić :-) wczoraj obroniłam pracę licencjacką :-)
Wróciłam -jestem!!!
Musze ochłonąć ale po kolei... byłam u dentysty -mało ważne - ale nie posypały mi sie zęby i są jak nigdy całe. POźniej przy okazji odwiedziłam lekarza pierwszego kontaktu -powiedział że cebula i czosnek zrobiły swoje i po tej dziwnej grypie prawie już nie ma śladu
A ginek -DAŁ MI ZIELONE ŚWIATŁO!!! byłam w szoku!!! pęcherzyk zmierzył -powiedział że jest piękny i działać działać bo może pęknąć w każdej chwili!!! Ja w radości ale i szoku -pytam "a co z tym pół roku, z badaniami"... A on mi na to że macica i szyjka odbudowały się tak że nigdy takiego czegoś nie wiedział -nie ma najmniejszego śladu! że badania -jakbym nie zauważyła, na te wirusy i dziwne rzeczy kazał zrobić w szpitalu i nic tam nie było. I że mam 23 zrobić test i życzy mi z całego serca II bo przykro mu było strasznie po tej tragedii i myślał często że bardzo mu szkoda... i czeka na ten poród który będzie odbierał!!!
Poryczę się chyba....