• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja to chyba na cały długi weekend zniknę:laugh2: jak poinformowałam S to powiedział że pewnie pierwsze co zrobię to powiadomię was na forum i kupię mu dużo jogurtów. A on w piątek jednak nie weźmie wolnego -musi mieć gdzie odsapnąć między czwartkiem a sobotą. Naprawdę bardzo jestem szczęśliwa -takie czarne myśli miałam! Ale tfu tfu -nie zapeszam

dziewczyny dzis to juz zupelna beznadzieja
odebralam wynik bety przez te ostatnie 4 dni juz nie rosla, stoi w miejscu, chyba dzis pojde jeszcze na usg i do szpitala...

Elfa miej nadzieję jeszcze -trzymaj się mocno i przegoń póki co czarne myśli. Tulę Cię i trzymam kciuki

niestety dzwonili ze szkoly musiałam biec po Wercie ma gorączke prawie 39 stopni i wymiotowała a pediatra przyjmie nas dopiero o 17.30 brak mi sił (znowu)

Biedna malutka -strasznie musi się męczyć, pewnie bez zastrzyku się nie obejdzie skoro nie przyjmuje leków

No i muszę się pochwalić :-) wczoraj obroniłam pracę licencjacką :-)

daaa-super:laugh2: tylko niech Ci się nie myli teraz wyplenianie w rubryce "wykształcenie" -ja przez rok pisałam jeszcze średnie

Witajcie!!moze mnie pamietacie? jestem mama nastepnego aniolka:(( moja Wiktoria urodziła sie martwa 26maja:(( a miala przyjsc na swiat 31lipca:(((

MG bardzo mi przykro -dla Twojego Aniołka (*), wiem ze słowa teraz nic nie znaczą ale rozmowa tutaj na forum pomoże na pewno

reklama
Mamo Grzesia, nie wiem co napisać, bo nic nie ukoi Twojego bólu, nawet nie wiesz jak mi przykro
[*]. Przytulam Cię mocno.

13x13, cieszę się, że masz zielone światło.

Przepraszam, ale nie doczytałam zaległości. Mały zaczyna mieć kolki i mam mniej czasu, a poza tym gości znowu mieliśmy. Poza tym ok, jest zdrowy, przez 2 tygodnie przybrał 600 gram, tyle, że ma troszkę wyprysków na buźce i główce (ponoć normalne na cycku) i pleśniawki na języku, z którymi musimy walczyć. Pozdrawiam Was gorąco i obiecuję wpadać w wolnych chwilach.

Tak bardzo chciałabym być już w ciąży, ale jeszcze nie czas... mam nadzieję, że nic się nie stało... Wraz z odłożeniem decyzji o starankach zawiesiliśmy tez badania i wszystko inne... Tak więc jeszcze nie czas... Teraz wszystko musi być idealnie...

Daaa -niestety nasze plany nie zawsze są zgodne z tym co zapisane i chyba życie nam je weryfikuje! teraz nie martw się! na pewno wszystko ułoży się po Twojej myśli. A na wszelki wypadek -dbaj o siebie

Słuchajcie dziewczyny a jak to jest z tymi pęcherzykami, czy co miesiąc tylko z jednego jajnika są wyrzucane. Czy na zmiane jednego miesiąca z lewgo a drugiego z prawego??? BO szukam w necie i nie moge znaleźć

13x13 chyba rzeczywiście trzeba dmuchać na zimne i zadbać o siebie. Dobrze, że chociaż kwas foliowy wciąż biorę ;-)Wczoraj się zapomniałam, że może coś jednak mogło się stać i sobie piwko wypiłam - jedno piwko na takim etapie jakby coś nie zaszkodziło, ale muszę się już pilnować... Chociaż mam nadzieję, że nic się nie stało...
Tak sobie jeszcze pomyślałam, że może los daje mi takie ostrzeżenie i trzeba się szybko sobą zająć - porobić badanka, wyleczyć, bo ciąża może przyjść właśnie wtedy, kiedy najmniej będę się jej spodziewać :tak:

kaśka0201 dobrze, że Wercia ma apetyt :tak::tak:Mam nadzieję, że szybko jej przejdzie. Ja ostatnio też 2 dni źle się czułam, ale już ok wszystko :tak::tak:

Czesc dziewczynki:)
Ja dzis jestem wymeczona.od rana mam mdlosci,wszystko podchodzi mi do gory a o jedzeniu nawet nie mysle...
Mam nadzieje,ze tak mnie meczy ta fasolinka buszujaca w brzuszku...

Mamo Grzesia naprawde mi przykro...Straszna tragedia...

Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry