13x13
Fanka BB :)
Ja to chyba na cały długi weekend zniknę
jak poinformowałam S to powiedział że pewnie pierwsze co zrobię to powiadomię was na forum i kupię mu dużo jogurtów. A on w piątek jednak nie weźmie wolnego -musi mieć gdzie odsapnąć między czwartkiem a sobotą. Naprawdę bardzo jestem szczęśliwa -takie czarne myśli miałam! Ale tfu tfu -nie zapeszam
Elfa miej nadzieję jeszcze -trzymaj się mocno i przegoń póki co czarne myśli. Tulę Cię i trzymam kciuki
Biedna malutka -strasznie musi się męczyć, pewnie bez zastrzyku się nie obejdzie skoro nie przyjmuje leków
daaa-super
tylko niech Ci się nie myli teraz wyplenianie w rubryce "wykształcenie" -ja przez rok pisałam jeszcze średnie
MG bardzo mi przykro -dla Twojego Aniołka (*), wiem ze słowa teraz nic nie znaczą ale rozmowa tutaj na forum pomoże na pewno
jak poinformowałam S to powiedział że pewnie pierwsze co zrobię to powiadomię was na forum i kupię mu dużo jogurtów. A on w piątek jednak nie weźmie wolnego -musi mieć gdzie odsapnąć między czwartkiem a sobotą. Naprawdę bardzo jestem szczęśliwa -takie czarne myśli miałam! Ale tfu tfu -nie zapeszamdziewczyny dzis to juz zupelna beznadzieja
odebralam wynik bety przez te ostatnie 4 dni juz nie rosla, stoi w miejscu, chyba dzis pojde jeszcze na usg i do szpitala...
Elfa miej nadzieję jeszcze -trzymaj się mocno i przegoń póki co czarne myśli. Tulę Cię i trzymam kciuki
niestety dzwonili ze szkoly musiałam biec po Wercie ma gorączke prawie 39 stopni i wymiotowała a pediatra przyjmie nas dopiero o 17.30 brak mi sił (znowu)
Biedna malutka -strasznie musi się męczyć, pewnie bez zastrzyku się nie obejdzie skoro nie przyjmuje leków
No i muszę się pochwalić :-) wczoraj obroniłam pracę licencjacką :-)
daaa-super
tylko niech Ci się nie myli teraz wyplenianie w rubryce "wykształcenie" -ja przez rok pisałam jeszcze średnieWitajcie!!moze mnie pamietacie? jestem mama nastepnego aniolka( moja Wiktoria urodziła sie martwa 26maja
( a miala przyjsc na swiat 31lipca
((
MG bardzo mi przykro -dla Twojego Aniołka (*), wiem ze słowa teraz nic nie znaczą ale rozmowa tutaj na forum pomoże na pewno

może psychicznie się nastawiłam na działanie