• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem już -gotować mi się zachciało i tak biegam z kuchni do pokoju -łydki ćwiczę:-p

a co ty miałaś kochana za kurację z tym czosnkiem i cebulą, bo mnie to chyba tez się przyda :tak:

Kuracja bombowa -bułeczka na to masło na masło czosnek na wierzch serek z ziołami biały (jakoś tylko to jem na śniadanie od miesiąca) na to cebula i duuużo pomidora bo pali do łez. Widziałam program na TVN że tak naprawdę przez 5 dni infekcji powinno się domowymi sposobami próbować i leżeć a dopiero później lekarz i antybiotyk i to chyba prawda. Tyle się w życiu antybiotyków nałykałam -może niepotrzebnie jak widzę

Ech... Dobrze, że już mogę iść do domu...

Dziękuję she -mam nadzieję że wszystkim nam się uda. Przed wizytą u lekarza mój S zadzwonił i powiedział ze możemy iść na targi mother and baby -bo to dla przyszłych mam i już mam i że diety zdrowe tam są i można weekend w spa wygrać... teraz to już napewno pójdę. i tam pewnie będą brzuszki i smutno mi będzie -bo tak juz jest -wcześniej tego ni zauważałam a teraz wszyscy mówią o dzieciach

No ja tak w sumie to powinnam się zdrzemnąć, bo mam maraton w pracy. Byłam dziś z rano do 13.30 dalej idę wieczorem też do pracy i zostaję tak do 12. Tylko ja nie zawsze potrafię w dzień spać, kawkę sobie zrobiłam i sobie siedze na bb.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry