• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Olu to jesteśmy z tych szczęśliwych które stania przy garach nie uważają za porażkę dnia:-)

Oj Nikki ja chyba już z tych nerwów, rozczarowań i niewiedzy mam te wahania nastroju!!! Brzuch trochę przestał boleć -tylko trochę kłuje jeszcze, tego plamienia nie było dziś -także trochę mi lżej... może jutro już będę normalna

reklama
Olu to jesteśmy z tych szczęśliwych które stania przy garach nie uważają za porażkę dnia:-)

Oj Nikki ja chyba już z tych nerwów, rozczarowań i niewiedzy mam te wahania nastroju!!! Brzuch trochę przestał boleć -tylko trochę kłuje jeszcze, tego plamienia nie było dziś -także trochę mi lżej... może jutro już będę normalna
Idziesz w końcu progesteron badać, bo coś chyba przeoczyłam i już sama nie wiem...?

Olu, taką dużą bezę piekę, na to bita śmietana, starta czekolada i truskawki, kroję jak tort. Uwielbiam ten deserek!!

To jeszcze to wam sprzedam i już obiecuję nie śmiecić -pocztę porządkuję i mam tam 600 tych śmiesznych wiadomości i usuwam -co fajniejsze wam prezentuję

SEKS WSZĘDOBYLSKI

Ma miejsce przed ślubem i jak sama nazwa wskazuje, dwoje ludzi uprawia go w dowolnym miejscu.
Naturalną koleją rzeczy po ślubie nadchodzi etap
SEKSU SYPIALNIANEGO
Jak sama nazwa wskazuje odbywa się on w sypialni małżeńskiej.
A potem nieuchronnie dochodzi do:
SEKSU PRZEDPOKOJOWEGO
Na tym etapie małżonkowie sporadycznie mijając się w przedpokoju rzucają do siebie: pie**ol się !

To jeszcze to wam sprzedam i już obiecuję nie śmiecić -pocztę porządkuję i mam tam 600 tych śmiesznych wiadomości i usuwam -co fajniejsze wam prezentuję

SEKS WSZĘDOBYLSKI

Ma miejsce przed ślubem i jak sama nazwa wskazuje, dwoje ludzi uprawia go w dowolnym miejscu.
Naturalną koleją rzeczy po ślubie nadchodzi etap
SEKSU SYPIALNIANEGO
Jak sama nazwa wskazuje odbywa się on w sypialni małżeńskiej.
A potem nieuchronnie dochodzi do:
SEKSU PRZEDPOKOJOWEGO
Na tym etapie małżonkowie sporadycznie mijając się w przedpokoju rzucają do siebie: pie**ol się !
No, to też niezłe..
Dziewczyny, jaka firma produkuje fajne meble typu szafy, komody, bo szukam w necie i nic mi się nie podoba...

Pixella, słodka fotka, będziesz mieć śliczną pomocnicę w opiece nad maluszkiem, super!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry