• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nikki, Ja mam firmę "po znajomości", mąż załatwiał. Wcześniej brałam meble do kuchni z Meblobuku, ale teraz takie ceny narzucili,że szok.

Pixella, ślicznie wyglądacie.

reklama
Wiesz co nikusia ja mam szafe drewnianą mi sie bardzo podoba. Kupiłam ja w Wa-wie w conforamie. Wejdź na ich strone może Ci się cos spodoba. Komode tez mam

Pixelko -super -jaka podobna do Ciebie -Twoje oczka ma:-D jaka Ona śliczniutka:tak:

Nikki nie zjadłabym tych bezów teraz za nic -nic słodkiego!!!:no:

Jasne She -dawaj do grona kuchareczek:-) możne jakiś portal kulinarny założymy

Wiesz co nikusia ja mam szafe drewnianą mi sie bardzo podoba. Kupiłam ja w Wa-wie w conforamie. Wejdź na ich strone może Ci się cos spodoba. Komode tez mam
Olciu, ja szukam dla mojego Wikiego, bo mu pokój urządzamy... już taki dla starszaka, z łóżkiem normalnym itp.. Ja mam meble z Forte, Paged meble, sypialnię z Ikei, weszłam na brw, no nic fajnego.... Widziałam kiedyś łóżko dla chłopca, samochód wyścigowy, strasznie fajne, bo mój Wiki uwielbia samochody, także muszę pochodzić, poszukać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry