Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nieeee... Teraz pragnę takiego biscotti jak na zdjęciu jakie wyskakuje po otwarciu tej strony....
Och... Mam odruch psa Pawłowa![]()

Olciu, chodzi o ślinienie się na widok jedzonka, ja tak mam czasami, szczególnie teraz!She a co to za odruch??? Pierwsze słyszę :-)
Agatko, wolę martini bianco, ale zniosę to wyrzeczenie w imię dobra dziecka...Olu ja 24go jadę na wesele ale 28go koło południa wracam:-) i nie widzę problemu!!!
Nikki Piccolo chyba nie zaszkodzi co??? ja dbam o panie z brzuszkiem -u mnie na weselu też były bezalkoholowe rzeczy
She, no dokładnie, jeszcze bety nie mają zrobionej a już imprezy planują.. dobrze, że czuwamy..Ola81 za Wikipedią (leniwa dziś jestem nie chce mi się samej klepać ;-) ):
Ja jak taki pies, tylko na widok zdjęcia się zaśliniłam ;-)
Nikki święta racja!!! Będziemy planować obalanie jak się okaże co tam brzuszki naszych koleżanek od garów noszą... Poza jedzeniem rzecz jasna ;-)
;-)