• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie....
wpadam tylko powiedziec ,ze wkoncu zdecydowałam sie na wizyte u gina....wczoraj nawiedziła mnie @.....
heh...siedziałam w poczekalni i nie wiedziałam po co tam jestem....
ale powiem tylko tyle,ze kazał mi przyjsc 3lipca do przychodni to mi da skierowanie na badania genetyczne,prolaktyne,tsh,ft4....i usg piersi....,po wynikach stwierdził ze mam anemie i zapisał zelazo....
zrobił mi usg i wszystko jest dobrze....dałam sobie zapisac tabletki antykoncepcyjne....pierwszy raz w zyciu..........
wkurzało mnie tylko gadanie zeby nie zachodzic teraz przez trzy miesiące w ciąze....jak ja wogóle nie mam ochoty na zachodzenie bo trzeci raz juz tego nie przezyje....
ehhh to wszystko jest takie trude....

Pozdrawiam Was bardzo ciepło......Wszystkie bez wyjątku....

Also....moja Gosia tez miała takie okropne kolki i nic nie pomagało....zbawienny okazał się dopiero Debridat ale jest na recepte....

Oj niedługo znowu zacznie sie wysyp nowych Dzieciaczków....juz doczekac się nie moge....choc smutnawo się tu zrobi bo nasza "stara" ekipa się wykrusza i nie ma juz czasu na pogaduszki tylko zajmuja się swoimi Bąbelkami.....ale taka tu juz kolej rzeczy......

Rany boskie, ale mi się ssąca włączyła po naszych rozmowach o gotowaniu... Niedługo wydepczę ślad na kaflach w przedpokoju z kuchni do pokoju :-) A jaki misz masz mam w żołądku... Tu sałatka śledziowa, tu jogurcik z czekoladowymi kuleczkami... Mmmm... Ciekawe kiedy żołądek postanowi się zemścić ;-)

She widać potrzebuje tego organizm:-) jedz -co nam w tym zyciu zostało -ja na aerobik latałam jak głupia zawsze płaski brzuch, spoko sylwetka i przez 3 miesiące szlak trafił wszystko...

AgnieszkoAJ dobrze że dostaniesz te wszystkie skierowania, dbaj o siebie dobrze, anemia to nic ciekawego Ci powiem... Nie złość się na lekarza -co on tak naprawdę może powiedzieć? poradzić jedynie moze i hormony przepisać -tylko jak po tabletkach zbada ich poziom??? chyba że już miałaś robione -ja kiedyś byłam taka mądra i wywaliłam 300 zł tylko poto zeby się dowiedzieć ze biorę tabletki anty:wściekła/y:

Mówił tylko o tych badaniach ale ja juz je przedtem wszystkie robiłam więc myslę ze te hormony teraz mi odpusci bo tez sie zastanawiałam po co je robic przy tabletkach....ale pójde 3 do niego to zobaczymy.....ja wiem,ze musiał mi powiedzic o nie zachodzeniu ale mnie to irytuje....sory....
Najwazniejsze teraz sa te badania genetyczne....juz mam dzwonic i rezerwowac termin....mówiac ze mam skierowanie......
Ola....dla mnie to nie kroczek do przodu bo mnie to wszystko przerosło....i sama nie wiem czy wogóle kiedys się jeszcze zdecyduje...a szczerze mówiąc to nie licze ze cokolwiek mi z tych badan wyjdzie...pozyjemy zobaczymy.....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry