• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wiesz, po co Ci cały wolny dzień, ja wyrabiam ciasto w 15 minut razem z wyrastaniem zaczynu, a potem samo rośnie. A składniki drugie 15 minut się szykuje;-);-)

Cały wolny dzień po to, by mi się chciało ;-) Jak robię coś pierwszy raz muszę czuć melodię. Po całym dniu pracy jakoś rzadko ją czuję ;-)

Mój M też tylko moją, wycwanił się i już nigdzie jeść nie chodzimy, bo moje jedzonko ponoć najlepsze!

O! Jakbym mojego M słyszała. Nawet dziś mi pisał z pracy sms-a jak jadł śniadanie, że robię najlepsze jedzenie pod słońcem :-)

W wojsku. Właśnie szkoda że Cię tak niewyraźnie widać.

No to super! wojsko fajna sprawa tylko brzydka ta zieleń mundurowa:wściekła/y: ale za mundurem:tak::tak: Dobrze dobrze ze nie widać -niewyraźna jestem bo scorbolamidu nie łykam.

OSTATNI RAZ OBIECUJĘ -TEORIA WZGLĘDNOŚCI

Pani z pary A do pani z pary B:
> Jestem wku***na: na moją propozycję pójścia do restauracji on powiedział,że jesteśmy ze sobą dostatecznie długo abyśmy poszli do niego. Tam musiałam coś przyrządzić do kolacji, potem zaciągnął mnie do łóżka,zero gry wstępnej, w niecałe dwie minuty skończył, odwrócił się i zasnął!!!

Pani z pary B do pani z pary A:
> U mnie zaś wszystko pięknie! Zabrał mnie do eleganckiej restauracji,opłacił pyszną kolację z fantastycznym winem, odbyliśmy romantyczny spacer do niego, tam przy świetle świecy prawie godzinę mnie rozpalał wstępnie, a potem była prawie godzina wspaniałego seksu! I po tym wszystkim jeszcze godzinkę miło żeśmy gawędzili, aż usnęłam pierwsza!

Pan z pary A do pana z pary B:
> Było cudownie! Poszła ze mną, ugotowała kolację, żeśmy się pokochali, dzisiaj jestem szczęśliwy i wyspany!

Pan z pary B do pana z pary A:
> Jestem skończony! Jak głupek zgodziłem się aby wybrała knajpę, to zaprowadziła mnie do jakiejś restauracji na starówce, z jakimś francuskim winem. Jak zobaczyłem rachunek, to omal nie zemdlałem, musiałem tam zostawić całą forsę i nie stać mnie było na taryfę! Czynsz i liczniki mam nieopłacone, więc musiałem zapalić świecę! Po tych nerwach godzinę mi nie chciało śmigło odpalić, a potem godzinę kończyć nie mogłem! No i nie mogłem w końcu zasnąć, gadałem z tą wariatką o głupotach różnych aż mi zachrapała...

No to super! wojsko fajna sprawa tylko brzydka ta zieleń mundurowa:wściekła/y: ale za
mundurem:tak::tak:

Ja jakaś inna jestem, bo do mnie ta teoria nie pasuje. Za mundurem się nie obejrzę, ale za garniturem - ZAWSZE :-)

Dobrze dobrze ze nie widać -niewyraźna jestem bo scorbolamidu nie łykam.

Heheheh... Wyrastasz nam na forumowego kabareciarza ;-) Poraz kolejny mnie dziś rozbawiłaś do łez :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry