• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
W liceum tłumaczyłam wszystkim matmę -mam zdolności w przekazywaniu wiedzy:-p:-p:-p ja dziś mam strajk -nic nie gotuję. Korci mnie żeby iść i coś upichcić bo lubię ale nie ma dziś obiadu:no: ja jestem najedzona truskawkami, zła i nie ruszam się sprzed kompa.

Dziewczyny nie mówcie mi o wakacjach i basenie. Basenu mam zakaz ze względu na ryzyko infekcji, a na wakacje też nie pojedziemy, bo chcę być blisko lekarza swojego i boję się długiej podróży, a góry odpadają przy nadciśnieniu.
Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.

Tyle, że ja pizzę sama robię, ciasto na pizzę też lubię sobie sama zrobić, pyszne drożdżowe, mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, mrożonych nie cierpię (jestem szczera-nie chcę nikogo urazić)

reklama
A ja bym zjadła lody!!!:-D:-D takie na jakich ostatnio byłam -megaśne!!! pod spodem mus truskawkowy, później biszkopcik na nim lody i bita śmietana i nie wiem gdzie ja to zmieściłam -ale znowu bym taki zjadła:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry