karola322
Fanka BB :)
też tak właśnie myślę:-)karola322 jak betka sie zmniejszy to pewna bedziesz, ze fasolki nie ma i tyle...a z testami sikanymi róznie bywa....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też tak właśnie myślę:-)karola322 jak betka sie zmniejszy to pewna bedziesz, ze fasolki nie ma i tyle...a z testami sikanymi róznie bywa....
13x13....a może basenik?Karola ja nie wiem jak to mogłoby być możliwe przy takim wsparciu!!!
Ja zostanę jednak tutaj z wami -S poprosił żebym nie szła na aerobik po pierwsze bo tam jest mocna klima i znowu wrócę chora a jeszcze do końca się nie wyleczyłam, po drugie jestem taka zła ze jemu się przypominają pewne czasy... i póki się nie okaże że nie to lepiej dać sobie spokój. No tak z fasolką to ewentualnie pilates albo stretching a nie płaski brzuch.
13x13....a może basenik?

Już załapałam![]()
Wercie naszlo na dorosle rozmowy no i weszlismy na temat rodzenstwa - jaka ja mam mądrą córkę a i zdjecie PIXELKI bardzo pomoglo a wlaśnie Pixela czy byłąś moze 1 maja w Warszawskim ZOO
...byłam w zoo ale 17 maja :-)To zostanę w naszym klubie sama. Bo jakoś mi nie wychodzi załapanie
Można zacytować kilka zdań, różnych osób z różnych stron w jednej odpowiedzi? Jak? Buuuu... :-(
Już załapałam![]()
Klikasz na odpowiedz i pod oknem odpowiedzi zaznacz Zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?, a potem przycisk zaawansowana edycja i pojawi się okno, w którym usuwasz niechcianą część cytatu.
mój pierwszy cykl po drugim poronieniu trwał 29 dni, drugi i trzeci po 25, czwarty 27 i teraz piąty 24 dni...
Kobietki zrobiłam test i wynik negatywny:--( nie wiem co jest grane:-
-(
mnie to mówisz -ja mam cały czas wątek włączony!!!i cały czas zaglądam
tylko gożej jak betka się zmiejszy:--
-(ale mniejmy nadzieję że nie:-):-)
jednak bardziej podoba mi się pomysł wypadu gdzieś w dzicz na tydzień... tylko jak ja nadrobię te zaległości po tygodniu![]()