Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie na wsi w sklepie byla tylko z pieczarkami, wiec o kurczaku i ciagnacym serze moglam zapomniec
Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.
Tyle, że ja pizzę sama robię, ciasto na pizzę też lubię sobie sama zrobić, pyszne drożdżowe, mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, mrożonych nie cierpię (jestem szczera-nie chcę nikogo urazić)

Odczekaj dwa dni i zrób betkęKobietki zrobiłam test i wynik negatywny:--( nie wiem co jest grane:-
-(

OO Agatka zdjątko wstawiono:-)Rewelkamnie to mówisz -ja mam cały czas wątek włączony!!!i cały czas zaglądam -chyba idę na aerobik tylko nie wiem czy powinnam z tym kłującym brzuszkiem
Już się nie moge doczekać, a Tu na noc dzis jeszcze jestem sama i nici z przytulanek;-);-)Ja marze o basenie, ale po zabiegu mam zakaz
Olu, uszy do gory, pomysl jaka Cie znowu przyjemnosc czeka w tym miesiacu staran\
(okruszek | Zapal świeczkę...)
Kurczę ja o basenach, morzach , jeziorach, rzekach mogę sobie zapomnieć. Jedna kapiel i później miesiąc infekcji.Dziewczyny nie mówcie mi o wakacjach i basenie. Basenu mam zakaz ze względu na ryzyko infekcji, a na wakacje też nie pojedziemy, bo chcę być blisko lekarza swojego i boję się długiej podróży, a góry odpadają przy nadciśnieniu.
Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.

Wiesz, po co Ci cały wolny dzień, ja wyrabiam ciasto w 15 minut razem z wyrastaniem zaczynu, a potem samo rośnie. A składniki drugie 15 minut się szykuje;-);-)Nigdy sama pizzy jeszcze nie robiłam. Może kiedyś się skuszę w jakiś wolny dzień ;-)
Kurczę ja o basenach, morzach , jeziorach, rzekach mogę sobie zapomnieć. Jedna kapiel i później miesiąc infekcji.![]()
ale my z sisterkami też zawsze robiłyśmy same:-) a teraz czasem jak się razem spotkamy, a jak nie to kupną jemy, ale też tylko w sprawdzonych miejscach:-) ehhh ja nawet nie wiem co mam dziś na obiadek, bo Mężuś w kuchni, a ja jeszcze w pracy
Mój M też tylko moją, wycwanił się i już nigdzie jeść nie chodzimy, bo moje jedzonko ponoć najlepsze!No a co do pizzy to ribiłam już tyle razy sama, że mój M woli moje niż kupne :-)
OO Agatka zdjątko wstawiono:-)RewelkaJuż się nie moge doczekać, a Tu na noc dzis jeszcze jestem sama i nici z przytulanek
a mężuś to przepraszam gdzie pracuje bo mnie to zaintrygowało??? no chyba ze to tajemnica sł. to już wiem gdzie;-);-);-)