• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
U mnie na wsi w sklepie byla tylko z pieczarkami, wiec o kurczaku i ciagnacym serze moglam zapomniec :P
Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

Święte słowa :-)

Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.

Mmmm... Niebo w gębie...

Tyle, że ja pizzę sama robię, ciasto na pizzę też lubię sobie sama zrobić, pyszne drożdżowe, mięciutkie w środku i chrupiące na zewnątrz, mrożonych nie cierpię (jestem szczera-nie chcę nikogo urazić)

Nigdy sama pizzy jeszcze nie robiłam. Może kiedyś się skuszę w jakiś wolny dzień ;-)

A moje mięsko już się dusi w sosiku. Pachnie w całym domu. Normalnie cud miód malina :-)

Ale to w sumie na późny wieczór. Jak się bardziej podniecę Waszymi pizzami to zaraz zadzwonię do Skrzypka :-p

Kobietki zrobiłam test i wynik negatywny:-(:-( nie wiem co jest grane:-(:-(
Odczekaj dwa dni i zrób betkę:tak:

mnie to mówisz -ja mam cały czas wątek włączony!!!:-D:-D i cały czas zaglądam -chyba idę na aerobik tylko nie wiem czy powinnam z tym kłującym brzuszkiem
OO Agatka zdjątko wstawiono:-)Rewelka

Ja marze o basenie, ale po zabiegu mam zakaz
Olu, uszy do gory, pomysl jaka Cie znowu przyjemnosc czeka w tym miesiacu staran ;)\

(okruszek | Zapal świeczkę...)
Już się nie moge doczekać, a Tu na noc dzis jeszcze jestem sama i nici z przytulanek;-);-)

Dziewczyny nie mówcie mi o wakacjach i basenie. Basenu mam zakaz ze względu na ryzyko infekcji, a na wakacje też nie pojedziemy, bo chcę być blisko lekarza swojego i boję się długiej podróży, a góry odpadają przy nadciśnieniu.
Ja też dziś pizze wsuwałam, carbonarę.
Kurczę ja o basenach, morzach , jeziorach, rzekach mogę sobie zapomnieć. Jedna kapiel i później miesiąc infekcji.:baffled:

Dziewczyny, ale mi smaka narobiłyście na pizze:-p ale my z sisterkami też zawsze robiłyśmy same:-) a teraz czasem jak się razem spotkamy, a jak nie to kupną jemy, ale też tylko w sprawdzonych miejscach:-) ehhh ja nawet nie wiem co mam dziś na obiadek, bo Mężuś w kuchni, a ja jeszcze w pracy:baffled:

reklama
OO Agatka zdjątko wstawiono:-)RewelkaJuż się nie moge doczekać, a Tu na noc dzis jeszcze jestem sama i nici z przytulanek

Mam nadzieję ze mnie tam dobrze nie widać bo durną minę mam:-D a mężuś to przepraszam gdzie pracuje bo mnie to zaintrygowało??? no chyba ze to tajemnica sł. to już wiem gdzie;-);-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry