Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lekarz kazał odstawić duphaston, twierdząc, że ta ciąża nie jest dobra i musi się zakończyć, że teraz najważniejsze jest, aby beta spadała.
cieszę sie ze u Twojego maluszka wszystko dobrze -takie właśnie posty są tu potrzebne. A mi szczególnie dziś wszystkie dobre wieści przynoszą spokój.
Witam,
co prawda założyłam już jeden wątek ale postanowiłam jeszcze raz napisać w tym wątku licząc na Wasze doświadczenia i prosząc Was o poradę/pomoc.
Martwię się co z moją ciążą, czy jest prawidłowa, choć mam złe przypuszczenia, lekarz też rokuje fatalne zakończenie.
Pierwsza beta 19 dni po inseminacji - 09.06.09. 36,8mIU/ml
Druga 13.06.09. - 147,4 mIU/ml
Trzecia 18.06.09. - 324,8 mIU/ml
Dodam tylko, że druga beta była robiona w innym labolatorium.
Lekarz kazał odstawić duphaston, twierdząc, że ta ciąża nie jest dobra i musi się zakończyć, że teraz najważniejsze jest, aby beta spadała.
Czy któraś z Was miała podobnie za niską betę a mimo to ciąża była prawidłowa ? Wiem, że przyrost powinien być 66% po 48h i 114% po 72h ale u mnie trzecia beta przyrosła sporo mniej.
Kolejną betę robię jutro i za kolejne dwa dni.
Dziękuję za odpowiedzi.

Carri, możliwe, zdrzemnęłam się i niestety nic nie pomogło, ledwo chodzę, jest mi słabo i ból głowy do tego, mam nadzieję, że z maluchem ok, bo boli mnie brzuch po dzisiejszym badaniu u ginki...Nikki moze to przez pogode ...Wypoczywaj