Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana my nie lekarze. Co my możemy sądzić. Jedź bo jesli jesteś w ciąży to żebyś później nie żałowała że nie pojechałaś i nie sprawdziłaś. A jak nie jesteś to powiedzą czemu miałas taka betke i czemu testy tak wychodziły.A jak wy sądzicie co tam się może dziać:--
-(

. Ale tabletke jeszcze musiałam wziąść.

Poza tym nie jest dobrze -brzuszek kłuje -to nie jest ból na @ dlatego tym bardziej mnie to niepokoi -w środę idę do lekarza więc nie będę robiła scen i wytrzymam... Wczoraj wieczorem prawie zeszłam -ciśnienie 58-38mówię wam jazda na całego
Miałam dziś piękny sen -śniło mi się ze robiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki... ach te sny. Niestety te złe w czasie ciąży się spełniły
Asiu she poczekaj jeszcze troszkę na @, jeśli będzie Cię już niepokoił czas wtedy idź do lekarza (co oni się z nami mają) ale za szybko to też nie jest dobrze -bo przecież to juz pierwszy cykl... co do regulrności to nie ma reguły -ja przed też miałam odstępy kosmos -po 40 dni- a teraz póki co 29..
Dziewczyny pomóżcie mi dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:--(
chyba tak zrob ię poszukam jakiegoś lekarza który robi usg albo pojadę do szpitalakarola ja nie lekarz ale jesli masz w brzuchu fasolke a tak pokazały testy to biegiem bym gnała
to może być jakies plamienie ale moze byc coś więcej
a do jutra moze byc za poźno