• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

KAROLA ja nie lekarz ale jesli masz w brzuchu fasolke a tak pokazały testy to biegiem bym gnała
to może być jakies plamienie ale moze byc coś więcej
a do jutra moze byc za poźno

reklama
A jak wy sądzicie co tam się może dziać:-(:-(:-(
kochana my nie lekarze. Co my możemy sądzić. Jedź bo jesli jesteś w ciąży to żebyś później nie żałowała że nie pojechałaś i nie sprawdziłaś. A jak nie jesteś to powiedzą czemu miałas taka betke i czemu testy tak wychodziły.

Kasia u mnie juz pomału przestaje być Niagara jest malutki strumyczek :tak::tak::-D:-D. Ale tabletke jeszcze musiałam wziąść.:tak::tak:

Poza tym nie jest dobrze -brzuszek kłuje -to nie jest ból na @ dlatego tym bardziej mnie to niepokoi -w środę idę do lekarza więc nie będę robiła scen i wytrzymam... Wczoraj wieczorem prawie zeszłam -ciśnienie 58-38:szok::szok::szok::szok: mówię wam jazda na całego

Jeny, Agatko to ciśnienie to przerażające jest! Kontroluj je na wszelki wypadek i pędź nie tylko do gina ale może i do ogólnego? Lepiej chuchać na zimne...

Miałam dziś piękny sen -śniło mi się ze robiłam test i wyszły piękne dwie kreseczki... ach te sny. Niestety te złe w czasie ciąży się spełniły

Ja też miewam sny o takiej tematyce. Tylko teraz sny o kreseczkach i dzieciach zostały wyparte przez sny o @... Kiedyś uznałabym siebie za nienormalną, że śnię o @... Dziś po prostu poznaję siłę mojej podświadomości.

Asiu she poczekaj jeszcze troszkę na @, jeśli będzie Cię już niepokoił czas wtedy idź do lekarza (co oni się z nami mają) ale za szybko to też nie jest dobrze -bo przecież to juz pierwszy cykl... co do regulrności to nie ma reguły -ja przed też miałam odstępy kosmos -po 40 dni- a teraz póki co 29..

Czekam, czekam, bo wyjścia nie mam. Dobijają mnie tylko objawy czysto okresowe. Źle się czuję od kilku dni, a tego cholernego @ jak nie ma tak nie ma :-(

Dziewczyny pomóżcie mi dzisiaj dostałam okres a wczoraj zrobiłam test i był pozytywny dwie kreseczki ta druga troszkę grubsza niż przedwczoraj co to oznacza bo ja już się załamałam:-(:-(

Czasem tak jest, że kobiety w ciąży w terminie @ mają @. Więc leć tak jak piszesz na betkę. Jeśli wzrośnie to dobry znak. A tak czy siak i tak do lekarza.

A ja Dziewczyny mam dziś dół kompletny. Dowiedziałam się z rana, że siostra żony brata M (trochę to skomplikowane) jest w ciąży. Niby dobra wiadomość. A wywołała u mnie momentalnie płacz i zjazd humoru poniżej zera. Nie mogę się otrząsnąć.

I tak się zastanawiam nad takim zjawiskiem: wieści o Waszych Fasolkach cieszą. I to tak autentycznie. Wieści o Fasolkach ludzi z bliskiego otoczenia dołują. I wiecie do jakich doszłam wniosków? Jakkolwiek to brutalnie zabrzmi, ale może nasza podświadomość - a moja na pewno - nie może wybaczyć tym wszystkim dziewczynom, które właśnie zachodzą i nie znają bólu poronienia; podczas gdy widząc u Was 2 kreseczki karmi się nadzieją, że po takiej traumie może wyjść słońce. Myślicie, że może to być kwestią podświadomej zazdrości? Że jedne z nas muszą przejść przez piekło, podczas gdy inne ot tak zachodzą, przechodzą i rodzą szczęśliwie?

Ostatnia edycja:
SHE ja mam podobnie każda wiadomość o nowej fasolce sprowadza się do tego że wyję i mam żal do całego świata że dlaczego akurat ja nie mogę mieć tej swojej ukochanej fasolki w brzuchu
jedno jest tylko dziwne na każdą fasolkę na BB bardzo się cieszę tylko te fasolki z mojego otoczenia wprawiają mnie w złość i żal

Asiunia kochana witaj . To chyba normalne że tak czujesz. Ja teraz jak dostałam tą @ to wyobraź sobie że na głoś wylałam żale do Boga. Że tak że robi słusznie że po co ma dać dzidzie komuś kto bardzo tego pragnie i na nią czeka. Niech lepiej da narkomanom, alkocholikom oni się dziećmi bardzo dobrze zajmą. Później te dzieci znajdziemy na śmietniku , albo gdzieś pozabijane przez swoich rodziców. I to jest ta sprawiedliwość. Nie ma sprawiedliwości i nikt mi nie wmówi że ktoś nas wystawia na próbę czy coś podobnego. Bo tyle dzieci ginie z rąk własnych rodziców. A my które chcemy , które jesteśmy gotowe na maluszków, które bysmy je kochali tracimy je zanim jeszcze sie pojawią na świecie.

reklama
Witajcie dziewczynki
Ja tylko na chwile bo pakować się muszę. :-)
Karola a ten @ to mocny jest czy słaby? Może lepiej pójść do szpitala. Ja też miałam usg robione jak miałam mega krwotok ale co zrobić?
No a co do snów to mi się kilka razy w ciąży śniło, że poroniłam i się kurde sprawdziło :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry