• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny mam pytanie czy po zabiegu moze troche bolec pecherz przy sikaniu?? bo tak zauwazylam wczoraj jak mialam dosc pelny pecherz i dzis rano. A moze to nie pecherz tylko ucisk jakis?? mam antybiotyk na takie powiklania wiec pewnie w razie czego to pomoze. Jak nie to lece we wtorek do gina...

reklama
Pierwszy raz słysze o czyms takim po poronieniu.A moze to macica a Tobie sie wydaje ze to pecherz.Postaraj sie pic wiecej wody na wszelki wypadek a jak nie przejdzie to do lekarza.

Witajcie kobietki niedzielny dzionek :-) wy sobie popijacie kawkę a ja jestem w pracy od 10,00 do 18,00:-(
tak mi się nie chce że masakra poleżała bym najchętniej w domu:-):-)

dziewczyny mam pytanie czy po zabiegu moze troche bolec pecherz przy sikaniu?? Bo tak zauwazylam wczoraj jak mialam dosc pelny pecherz i dzis rano. A moze to nie pecherz tylko ucisk jakis?? Mam antybiotyk na takie powiklania wiec pewnie w razie czego to pomoze. Jak nie to lece we wtorek do gina...
gosia witaj mnie też po zabiegu bolał pęcherz a najgorsze było to że nie tylko pęcherz tylko strasznie brzuch przy załatwianiu ja myślałam że wykituje na szczęście jak już miałam iść do lekarza to samo przeszło:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry