Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no przeciez po to tu jestesmy - nie ma za co - wpadaj czesciej :-):-):-) razem damy rade...Dziedobry witam was wszytkieWasze odpowiedzi podniowsly mie na duchu milo miec z kim o tym pogadac:-)Bardzo dziekuje.
no to mam podobnie - widac tak tez moze byc... pozostaje czekac...dzieki za odpowiedz...:-):-)gosia witaj mnie też po zabiegu bolał pęcherz a najgorsze było to że nie tylko pęcherz tylko strasznie brzuch przy załatwianiu ja myślałam że wykituje na szczęście jak już miałam iść do lekarza to samo przeszło:-):-)
życzę takiego każdej z Nas codziennie
a Asia faktycznie powinna być optymistką!!! W sumie jak głosi powiedzenie mężatek -dlaczego mam mieć lepiej od nas
przestałam w tamtyj roku -przerzuciłam się na zbożówkę i rzuciłam papierosy... bo szczerze mówiąc jedno bez drugiego traci sens
do kawy pij wodę mineralną z cytryną ponoć uzupełnia witaminę C którą się w trakcie picia kawy traci i zapobiega utracie wody z organizmu
nie przemęczaj się bo chyba jest już ciężko dla nóg nosić właścicielkę i brzdąca
jak się czujesz? nie męczą Was te ciągłe zmiany pogody i ciśnienia?
serca nie mają??? mogliby dać chwilę odpoczynku a nie tylko praca i praca. A kiedy urlopik i odpoczynek? Karola jeśli chodzi o dni płodne też jakoś nie mam o tym pojęcia (podziwiam dziewczyny które mają obcykany ten temat) ale jest taka strona 28dni -tam można wykres zrobić itp ale chyba po miesiącu trzeba płacić albo likwidują Ci konto. Ale informacji jest tam sporo -znalazłam -śluz rozciągliwy, przejrzysty jak białko
co u Ciebie?no to jest o czy pisac przeciez....:-):-):-) a jakiej kochana szukasz pracy?? cos konkretnego czy cokolwiek??Nie wiem o czym mam pisać..U mnie ok..szukam pracy, usilnie sie odchudzam..

przed ciążą wiecznie byłam na jakiś dietach ale kiedy okazało się ze w ciąży nie przytyłam a o diecie nie było mowy i dzięki ruchowi mogę sobie pozwolić na więcej w jedzeniu to latam na te moje wygibasy po pracy. Przynajmniej brzuszek straciłam bo tak mi wyskoczyła banieczka i co na niego popatrzyłam to wyłam że nie może już być większy...