• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam was
pozdrawiam wszystkie serdecznie
neta mam juz tylko przez chwile
u mnie tak sobie ale jakos sie trzymamy
prosimy o kciuki
powodzenia dla wszystkich

reklama
Kobietki wy moje mam pytanie jak jest z tymi dniami płodnymi jak szyjka macicy jest miękka to wtedy są dni płodne tak a jak jest twarda to nie ma. I jaki jest śluz w dniach płodnych bo ja już się gubię:-):-)
przepraszam za takie pytania ale muszę zasięgnąć konkretnej porady a wiem że wy mi kochane napiszecie:-):-)

Dziedobry witam was wszytkie:tak:Wasze odpowiedzi podniowsly mie na duchu milo miec z kim o tym pogadac:-)Bardzo dziekuje.
no przeciez po to tu jestesmy - nie ma za co - wpadaj czesciej :-):-):-) razem damy rade...
gosia witaj mnie też po zabiegu bolał pęcherz a najgorsze było to że nie tylko pęcherz tylko strasznie brzuch przy załatwianiu ja myślałam że wykituje na szczęście jak już miałam iść do lekarza to samo przeszło:-):-)
no to mam podobnie - widac tak tez moze byc... pozostaje czekac...dzieki za odpowiedz...:-):-)

Dzień przywitał mnie słoneczkiem więc mam dobry humorek:tak: życzę takiego każdej z Nas codziennie:tak:

Agnieszko ja też lubię czytać wiadomości od Was, przynoszą ukojenie i nadzieję... czasem są smutne ale wtedy jesteśmy po to zeby pomagać innym dziewczynom przejść przez ten sam mętlik w głowie który jeszcze niedawno nam towarzyszył... od bezsilności i żalu przechodzimy w nadzieję.

Olu tak właśnie jest!!! dziękuję za zaproszenie:tak: a Asia faktycznie powinna być optymistką!!! W sumie jak głosi powiedzenie mężatek -dlaczego mam mieć lepiej od nas:-D

Gosia:) nie za dużo tej kawki??? ja piję kawę dopiero jak padam z nóg!!! a kiedyś potrafiłam 6 dziennie wypić:szok: przestałam w tamtyj roku -przerzuciłam się na zbożówkę i rzuciłam papierosy... bo szczerze mówiąc jedno bez drugiego traci sens:tak: do kawy pij wodę mineralną z cytryną ponoć uzupełnia witaminę C którą się w trakcie picia kawy traci i zapobiega utracie wody z organizmu
Jeśli chodzi o ból pęcherza te miałam takie uczucie i częściej biegałam do toalety -zupełnie jak w ciąży ale po jakimś czasie przeszło. Jeśli jednak ból jest nieznany i dokucza Ci bardzo to zapytaj lekarza czy wszystko w porządku.

Motylku wspaniale że lepiej się czujesz!!! piękny brzusio -taaaaki okrąglutki:tak: nie przemęczaj się bo chyba jest już ciężko dla nóg nosić właścicielkę i brzdąca

Martuśka23 po to jesteśmy żeby sobie pomagać!!! czasem nachodzi nas fala radości, czujemy się silne i takie jesteśmy a czasem opadamy z sił i potrzebujemy słów otuchy -takich które trafią w nasze serca i głowy i znów pomogą nam wierzyć że będzie dobrze:tak:

Mazia24
witaj!! czytam informację na Twoim suaczku i życzę Tobie i sobie i nam wszystkim książkowej ciąży z takim właśnie cudnym suwaczkiem:tak: jak się czujesz? nie męczą Was te ciągłe zmiany pogody i ciśnienia?

Karola322 w pracy:szok: serca nie mają??? mogliby dać chwilę odpoczynku a nie tylko praca i praca. A kiedy urlopik i odpoczynek? Karola jeśli chodzi o dni płodne też jakoś nie mam o tym pojęcia (podziwiam dziewczyny które mają obcykany ten temat) ale jest taka strona 28dni -tam można wykres zrobić itp ale chyba po miesiącu trzeba płacić albo likwidują Ci konto. Ale informacji jest tam sporo -znalazłam -śluz rozciągliwy, przejrzysty jak białko

Przyszła mamusiu
dziękujemy za wieści!!! a co u Ciebie? gdzie się podziewasz ostatnio ze tak malutko Cię tutaj?

Syla oczywiście że trzymam kciuki i modlę się żeby było wszystko dobrze. Leż kochana, słuchaj się lekarzy i niczym się nie martw. Nie denerwuj się tylko bo to nie jest dobre i odbija się na organizmie. Pisz czasem co u Was jak będziesz miała taką możliwość

Mamo sóweczki:-D co u Ciebie?

Życzę miłej niedzieli!!!!!

13x13n - no ja tez kiedys pilam 4-5 kaw z dwoch lyzeczek a teraz ze dwie z jednej a od kilku tyg ricore 2 x dziennie. To chyba nie jest przesadne??:-):-)

Przyszła mamusiu życzę Cierpliwości w szukaniu pracy. Mam nadzieję ze znajdziesz to czego szukasz i będziesz zadowolona. Dziś jest sztuką znaleźć pracę którą polubimy i nie będzie dla nas udręką. Ja u siebie pracuje już 7 lat i z lenistwa i wygody nie wyobrażam sobie że mogłabym ją zmienić....choć czasem marzy mi się coś nowego wygrywa lenistwo... A jeśli chodzi o dietę hmmm -jestem zwolenniczką ruchu. Oczywiście na to trzeba mieć czas a mój S czuje się czasem zaniedbany przez moje zalatane życie ale póki nie ma fasolki będę się umięśniała żeby potem znowu się rozflaczyć:-D:-D przed ciążą wiecznie byłam na jakiś dietach ale kiedy okazało się ze w ciąży nie przytyłam a o diecie nie było mowy i dzięki ruchowi mogę sobie pozwolić na więcej w jedzeniu to latam na te moje wygibasy po pracy. Przynajmniej brzuszek straciłam bo tak mi wyskoczyła banieczka i co na niego popatrzyłam to wyłam że nie może już być większy...

gosiu:) to gratuluję!!!!!!! rzucanie nałogów jest nie lada wyzwaniem z 4 kaw dziennie do 2 nicore to świetny wynik:)

reklama
13X13 ja też tobie życze 2-ch kreseczek na teście , niestety musze leżeć i to do końca ciąży jest ciążko ale dam radę żeby tylko dzidziusiowi sie nie spieszyło.​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry