reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny ja mam pytanie jak dostałyscie @ po zabiegu to jak ona wygladała była obfita czy skapa bo ja juz myslalam wczoraje ze to @ ale chyba znowu złudne nadzieje zaczynam juz popadac w paranoje :-(

mi lekarz po zabiegu powiedział że następna @ mogę mieć od 4 do 7 tygodni i że to jest normalne.. jeden ma wcześniej jeden ma później w zależności od organizmu - ja dostałam po 5tygodniach..a potem już normalnie co 4

mi dzis mijaja 24 dni od zabiegu i nie wiem czy to dalej sa plamienia czy to juz @
4 dni po zabiegu tez zaczełam krwawic ale lekarka powiedziała ze to na pewno nie @ wiec juz sama nie wiem

niusi ja tak jak słodziutka-dokładnie po 5 tygodniach okres dostałam.. a plamiłam po porodzie i zabiegu dosłownie 4 dni... po prostu mnie dobrze wyczyścili...
a u ciebie to juz moze byc okres ale nie musi...nie panikuj będzie dobrze:-)

MORDOKLEJKO- przeczytałam twoją historie:-(
wierze ze ci sie uda!

dziewcztyny to byl dobry pomysł z tymi naszymi blogami... tylko ja musze wene załapac zeby napisac:-)

Cześc Wszystkim.Ja męczę sie zpierwszą @ od wczoraj (tj.po 25 dniach od zabiegu,a plamiłam przez 2tygodnie..po...) i w sumie nie jest żle ale jest jakaś inna(sorry za wyrażenie ale taka "skrzepowata"bleee).Ja tez zabieram sie zaraz do robotki ale ja mam ciut większy metraż bo ok.120m2...no jeszcze w koło pełno pierdołków mojej córki...no ale nie nazekam.....

Ostatnia edycja:
reklama
niusi@ to musisz jeszcze niestety uzbroić się w cierpliwość i zaczekać na @ a plamienia po zabiegu są normalne więc wszystko powinno byc OK... naprawdę..
Wiem bo każda z nas pragneła już jak najszybciej mieć @ pierwszą wytesknioną...by wszystko powoli wróciło do normalności..zaczekaj jeszcze cierpliwie pare dni i przyjdzie i do CIBIE kochana..Głowa do góry i nie popadaj w żadną paranoję wszystko jak narazie jest OK

Do góry