• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ach musze wam powiedziec ze dzis postanowilam wziac sie za siebie. 30 minut na orbitreku.
niestety nadwaga zaczyna mi dokuczac. ostatnio kobieta ustapila mi miejsca w busie bo myslala ze jestem w ciazy. strasznie przykro mi sie zrobilo...

reklama
dosia nie łam sie bedzie dobrze ;-))) niedlugo bedziesz jak szprycha a potem znowu brzuszek :-))))) ja zmykam rozwisic pranie juz druga pralek wstawilam haha mieskzanie posprzatane tera czas zabrac sie za siebie buziole bede pozniej jak wroce od lekarza ciekawe co mi powie pewnie ze mam sie uzbroic w cierpliwosc :-/
MIłEGO DNIA DZIWCZYNKI I USMIECH PROSZE UśMIECH :-))))))

tak sobie myślę, że coś jest nie tak z tym że tak wiele osób wokół mnie traci ciąże...w różnych stadiach zaawansowania. poronienia zdarzają się tak często że aż mi się wierzyć nie chce....fatalna seria wśród moich znajomych zaczęła się krótko przed moim ślubem i jak do tej pory naliczyłam 9 poronień-nie licząc moich, 3 porody martwe, i 1 dziecko które zmarło po 19 godzinach....kosmos....

dopadły mnie dziś czarne myśli....analizuje wszystko, czy czegoś nie przeoczyłam w ciąży, jakiś objawów...czy niczego nie przeoczyłam po poronieniu, czy moze jednak warto zrobić jeszcze jakieś badania...rozmawiałam z moją mamą i się popłakałam....wiem że będzie dobrze....ale bardzo głęboko w duszy nadal nie potrafię się uspokoić i nadal nie potrafię zrozumieć dlaczego tak się stało....

powoli wyczerpują się pokłady cierpliwości moje i mojego męża....w firmie chwilowo kiepsko, spłukaliśmy sie z kasy-głównie przez badania, generalnie atmosfera jest napięta....do tego wszystkiego dochodzi jeszcze fakt doktoratu mojego i mojego męża....on już ma przewód otwarty, gonią go terminy, ma na karku 2 konferencje...ja zaczęłam studia doktorskie i zastanawiam się czy nie zrezygnować....

ehhh....nie powiem że mi dziś humor nie dopisuje, ale najwyczajniej w świecie mam gorszy dzień...

szkoda że myślenia na pewne tematy nie da się wyłączyć tak jak TV....

jedyne co mnie dziś pocieszyło i rozbawiło to to że dostaliśmy zwrot podatku za zeszły rok....niby 280 zł, ale ucieszyłam się jak dawno nie....chyba ruszę do sklepu i zrobię dziś jakąś fajną kolację dla mężusia-tak dla rozładowania atmosfery....

macie pomysły na coś pysznego i szybkiego?

a ja tam mam gdzies jak wyglądam i jak bede wyglądac w kolejnej ciaży,w tej sporo przytyłam ale w kolejnej nie dopuszcze do tego! wazne zebym urodziła zdrowego dzieciaczka...
ja tez myslałam ze juz sie nie moze nic wydarzyc..ze 24 tydz. to juz bezpiecznie...niestety to nieprawda:-(

czesc Kochane
mnie dopadl dol po wczorajszej wizycie u lekarza.Myslalam, ze wszystko bedzie dobrze, a tu ta potworna torbiel, pol nocy przez nia nie spalam.Musze jeszcze zrobic badanie na markery rakowe, tak strasznie to brzmi.
Uciekam zalatwiac sprawy. Do wieczorka

Mordoklejko- nie dołuj sie prosze, zobaczysz wszystko sie w końcu wyjasni i będziesz miała dzidzię....
wszystkie tego pragniemy najbardziej na świecie....
moge ci podsunąć mnóstwo pomysłów na kolacje ale nie wiem co lubicie?
moze chińszczyzna, albo coś włoskiego? jakas zapiekanka?

allaa- ty tez uszy do góry!!!!

mordoklejko- a o czym robisz doktorat??
ja własnie robie sałatke z tuńczykiem bo zostało mi od wczoraj troche makaronu.
a te ogórki co wczoraj zrobiłam to kurde juz prawie dobre:-)
zaraz ide po truskawki i zrobie troszke dżemu na zime:-)

mordoklejka, czasami mam podobne myśli do twoich, a jeśłi chodzi o kolacje to polecam naleśniki ze szpinakiem i fetą, albo pieczarkami - jeśli tylko lubicie szpinak
syla28 - na poparzenia proponuję skoczyć do apteki po jakiś żel chłodzący

reklama
lubimy w zasadzie wszystko....zwłaczsza tajskie jedzonko, sushi i włoskie makarony...ale teraz ze względu na dietę dostosowuje to co jem do metfotmaxu....ale generalnie jem wszystko....

doktorat....to zawiły temat i trudno mi jednocznacznie odpowiedziec.....moj maz-jasna sprawa-doktorat z budownictwa a konketnie z tłumienia drgan konstrukcji betonowych :-):-):-)--->łatwizna co??
a ja-zaczełam studia doktorskie po skonczeniu wydzialu prawa i administracji na Uamie, ale doktorat robię w Toruniu...prawo wodne-porównanie zagadnien w prawie polskim, europejskim i amerykanskim...ale chciałam sie przeniesc do poznania...zobaczymy co z tego wyjdzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry