• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja to pierwszy raz jadłam we włoszech...tylko pesto było rosso...ale poniewaz nie zawsze uda mi sie kupic rosso robie z zielonym....smietakna słodka oczywiscie...bo gapa jestem i nie dopisałam...i zeby sie nie przypiekło do foremki...smaruję ją masłem i wysypuję bułką tartą.....czasami miesko mieszam z serkiem plesniowym i zamiast papryki dodaje włoskie orzechy....wszystko zalezy od fantazji....kuchnia to fajne pole do eksperymentów....

reklama
wiecie co czytam juz tyle historii dzieci urodzonych w 24 tyg. i tyle z tych dzieci zyje i mają po kilka latek i są w pełni zdrowe!
wyc mi sie chce!
bo gdybym trafiła na polną w Poznniu to wiem ze dali by jej szanse bo urodziła sie zywa a tam po prostu stwierdzili ze to nie ma sensu...z góry ja skreslili:-(((

Witam witam:-D wczoraj przez cały dzien nie miałam neta :-(bo u nas nadajnik jest na wierzy koscioła a ta wierze własnie remontuja i wczoraj wogole nie było sygnału:baffled: dzisiaj na szczescie słaby ale jest!

Wiesz co Ci powiem Sylus ze moze naprawde zaczynam wierzyc ze to wszystko co nas spotkało jest zapisane tam na gorze ze własnie tak miało byc moze to jest jakas dla nas proba zaraz jak moja coreczka odeszła pierwsze o czym pomyslałam to to ze Boga niema ze juz w Niego nie wierze bo najpierw dał i zaraz odebrał mi to czego tak bardzo pragnełam i tak strasznie kochałam a teraz juz sama niewiem co myslec:-(

Ufffff....doczytałam....20 stron!!!!!!!! normalnie moje piekne oczy sie zaczerwieniły:-)

Mirka, jak tam się czujesz?? bardziej ciążowo ??

Ehhh, jeszcze nie, ale mój M już coś podejrzewa, bo dzsiaj, jak nigdy zapytał sie mnie czy chce kawę na śniadanie, bo wie, że ja w ciąży kawy nie pije:-) no i ja chciałm, to mi zrobił taka lure rozpuszczalną, ze sie tego pić nie dało, no ale nie narzekałam...:-D

A wiecie, no ja poprostu muszę zajść w tym cyklu, wszystkie znaki na niebie o tym mówią:-) A te znaki to 5 bocianów które przed godzinką latały nad naszymi domami:tak::szok::-)

Wczorajsza imprezka mnie ominęła, bo byłam cały wieczór u moich rodziców, i dzisiaj pewnie też tam pojadę, chociaż wolałabym zostać tutaj z wami. Tak fajnie mi się z Wami rozmawia:tak::happy2:

Ostatnia edycja:
mała- Bóg jest..to była jego wola...pamiętaj nic sie nie dzieje bez przyczyny..więc to jest jakis jego plan co do naszego zycia....trudno mi sie z tym pogodzic ale cóz mi pozostaje:-(

mordoklejka- ja akurat bylam u rodziców bo tam bralismy ślub... urodziłam w szpitalu w Elblągu
Miroslava-trzymamy kciuki aby to sie stało:-) a kiedy masz tą owulke? zbierajcie nasienie pare dni:-) lekarz mówił zeby przed owulką unikac seksu przez kilka dni to nasienie wtedy jest lepsze!

syla, szczerze Ci powiem, że niby za dwa dni(wg suwaczka) ale tak naprawde to nie wiem, bo mam rozregulowany cykl po ostatnim poronieniu... więc próbujemy już od kilku dni:tak: Wcześniej miałam @ co 29 dni a teraz miałam drugą @ po 31 dniach.

syla nie możesz myśleć że gdybyś rodziła w Poznaniu byłoby lepiej, takie gdybanie nic nie pomoże a wręcz odwrotnie, pogłębia twój smutek i żal z powodu tego co cię spotkało
każda z nas napewno ma momenty że się zastanawia a gdyby........... może bym nie poroniła.............
teraz to chyba nie ma już sensu ja widzę to po sobie nie ma dnia bym nie myślała o mojej kruszynce że może gdybym przystopowała zwolniłą obroty może by nie doszło do poronienia ale im dłużej się zadręczam tym mi ciężej i trudniej na sercu
dlatego postanowiłam że nie będę już myśleć a gdyby...........
chyba teraz powinnyśmy się skupić na naszym zdrowiu zadbać o siebie witaminki kwas foliowy dobre odrzywianie a widze że nawet na forum czuć zapachy dobiegające z kuchni:-)
musimy być silne i powiedziec sobie że co się stało to się nie odstanie i musimy żyć dalej i skupić się na pozytywnym myśleniu uwierzyć w to że tym razem bedzie wszystko dobrze

Mireczko trzymam za ciebie mocno kciuki aby się udało a te bociany to naprawdę dobry znak;-)

Od tych waszych przepisów aż mi w brzuszku burczy:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry