reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A tak wogole to M kazał mi umowic wizyte do lekarz w dzien jego powrotu bo on ma takie jazdy ze wam mowie! stwierdził ze póki lekarz mu nie powie ze mozna to zadnych przytulanek nie bedzie:szok: bo on sie boji ze mi jakas krzywde zrobi czy cos! to ja mu na to ze umowie go do lekarza ale do takiego co leczy na głowe:-D

reklama
Ja juz myslałam ze nigdy nie wroce do fajek ale jak lezałam w szpitalu bo po zabiegu trzymali mnie jeszcze 5 dni tak dla pewnosci to prawie na siłe wydarłam od kuzynki paczke fajek i prawie cała spaliłam jak połozna znalała mnie w łazience taka zaryczana i z tymi fajkami to załamała rece ale nie krzyczała chyba rozumiała co przezywam nie była taka obojetna pocieszała mnie:tak:

Hej,babki:-) Nie daję rady Was czytać,pisarki:-p
Ok,niech Wam będzie trochę tu posprzątam:baffled: ale umówmy się,że potem ktoś przejmie pałeczkę;-) Dajcie mi kilka dni,może troszkę wieczorem mi się uda zdziałać.Pozdrawiam.Papa.

No to sobie kupie jak mowisz ze pycha:-D wogole pojade jutro do miasta na jakies zakupy po te zioła po herbatke:-D i do solarium pojde ale postaram sie nie skrzywdzic tak jak ty:-( ;-) no i do fryzjera musze isc bo wogole wygladam koooszmarnie:baffled:

Gabi - super że dałaś się namówic...będziemy starać się Ciebie słuchać :-) i sprzątaj wtedy gdy masz na to czas...oczywiście :-)

Mirka - wiesz ja też nie popadam w szaleństwo dzieciaczkowe..jestem tego zdania że kiedy ma być to będzie. Nie uda się teraz to może w przyszłym miechu... nie monitoruje cyklu i nigdy tego nie robiłam ani też nie przejmuję się zbytnio kiedy mam dni płodne... lecę na żywioł i uważam że sex nie spędza się tylko do tego by zmajstrowac dzieciaczka.. ja lubię cieszyć się sexem i tak już pozostanie..
Nie dajmy się zwariować dziewczynki

Serjalowiczki nasze oglądają wszystkie seriale.. ja na to nie mam czasu.. wolę z domu wyjść lub nad wodę pojechać.. byle by nie siedzieć w domku... chyba że na BB :-D

reklama
przeczytalam ta wasza produkcje! Maggie, ktora jest teraz na urlopie, po powrocie bedzie miala ciezko, oj ciezko;-).
ciesze sie, ze Gabi dala sie przekonać, dziekujemu Ci bardzo, bo tutaj niezly bałaganik sie zrobił.
Dziewczynki czy ktoras z was miala robione badanie na ca125(marker nowotworowy) i jaki powinien byc prawidlowy wynik?

Do góry