• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny weszłam sobie na SIERPNIÓWKi, bo na sierpień miałam termin:-(
no i tak czytałam, moderatorem była cyprysiowa, i doczytałam do dnia az napisała ze została mamą aniołka...az sie popłakałam...
dawno do nas nie zaglądała cyprysiowa..ale po suwaczku widze ze chyba juz 4 miesiac sie jej zaczął....

A u mnie jest taka sklepowa po 2 tygodniach op wyjsciu ze szpitala poszłam do sklepu a ona mi na to ze juz mineło tyle czasu ze moze spytac co sie własciwie stało:szok: normalnie wbiłam sie w szok!!!! jak tak mozna!!!!!

mała- my mamy sąsiada który sie wprowadził obok w tym czasie co my, i miałam juz spory brzuch i widywal mnie czesto pytał kiedy termin... a po tym wszystkim widzielismy sie z nim chyba z 10 razy na klatce i przed domem ale nie śmiał sie spytac i nic powiedziec...

No ale powiem wam taka pokrzepiajaca ciekawostke:-) o ktorej niewiem czemu nie wspomniałam wczesniej a ta ciekawostka jest moj 10 letni brat:-D moja mam urodziła go w wieku 36 lat! to my jeszcze jestesmy w porownaniu młode d...py:-D i mamy duzo czasu na malenstwa:-D miedzy mna a nim jest 16 lat roznicy:szok::-D:-D

miedzy mną a moim bratem jes 11 lat różnicy, ma teraz gnojek 17 i mama go urodziła w wieku 32 lat! a między mną a siostra jest 11 miesiecy róznicy:-) zaszła w ciaze jak moja sister maila 2 miesiace!

to ja wam napisze cos równie smiesznego....mam kolegę który urodził sie 2 stycznia a jego brat 22 grudnia....tego samego roku....chodzili razem do klasy.... po czy po 2 talach sytuaja sie powtórzyła i mają siostry,...jedna z 3 stycznia, druga z 21 grudnia....

no to tez niezle:-D a z tym moim bratem to był wogole meksyk:-D mama sie troche wstydziła i nikomu nie mowiła ze jest w ciazy a ze miała malenki brzuszek to nawet nie było widac jak powiedziała swojej mamie ze jest w ciazy a babcia zapytała kiiedy rodzi to mama powiedziała ze za 2 tygodnie to babcia mało z krzesła nie spodła:-D:-D:-D

reklama
Ale wogole najlepszy motyw to jest taki ze ludzie po cichu mowili ze to jest moje dziecko:-D:-D:-D:-D:-D

chyba sie wszystki panie za obiadki wzieły to i ja sie biore

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry