• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie.. chodze do mojej ginki od ponad 9 lat prywatnie.. tylko niestety prywatnie przyjmuje i w szpitalu... poprosiłam Ją o skierowanie na badania które mi się należą Ona owszem dała ale na płatne..no bo niby jak? prywatnie chodze to prywatnie badańka .... wrrrrrrrrr

Poszłam dzisiaj na rejon do pierwszego lepszego Ginka... okazał się stary zgrzybiały, gruby hipopotam i jak zobaczył mnie i męża w drzwiach to odrazu z takim tekstem że przy mężczyznach nie bada!!! SKUR*****BYK jeden, a ja na to że nie na badanie tylko po skierowanie..

reklama
i wtedy strzelił mi wykład że On może mi dać skierowanie tylko kiedy zadeklaruję się że będę do tego HIPOPOTAMA CHODZIĆ bleeeeee ale żeby było śmieszniej..badania niby wszystkie a skierowanie mam tylko na toxo i dokładne usg buuuuuuu hahaha

o kurde Mirka niezły wynik 13 lat???
szokneło mnie troszke
sąsiadka mojej babci miała 14 lat to tez nieźle, ale jej rodzice dziecko wychowywali nie ona.
a moja kolezanka urodziła mając 16 lat córke a po roku ynka i teraz ona ma 34 a jej dzieci to juz nastolatki!!

patrzył na wyniki ze szpitala i powiedział że to nasza wina bo za wcześnie na drugą ciąże!! Potem mówię Wam gadał i gadał że Oni (jako rejon) bardzo dbają o swoje pacjentki i da mi tylkoskierowanie jeśli tutaj będę chodzić..i jeszcze mase rzeczy o których szkoda pisać..
Potem powiedział że jesłi chcę to skierowanie to tylko jak mnie zbada!!!!! Więc powiedziałam do męża by wyszedł...przecież pan doktór!!! nie bada przy mężach... a On że mąż może zostać (ale M poszedł bo karta parkingoiwa się skończyła i musiał wymienić) potem poszłam na fotel chciał oglądnąc szyjke która się kutafonowi schowała i nie dojrzał jej:szok: a potem niby zbadał że jak na jego oko jest ok i przy następnym badaniu sprawdzi sobie tą niesforną szyjkę!!!

Tacy niestety są teraz lekarze. "Kto nie smaruje, ten nie jedzie"

A z moja mamą to fakt, moja babcia zorientowała sie na 2 tyg przed porodem, bo moja mama zawsze pulchniutka była. A poród był bez komplikacji, nawet cięcia krocza moja mama nigdy nie miała:szok:

no widzisz słodziutka!
ja se nie zapłacimy to se dzidziusia zdrowego nie urodzimy!!!
masakra!
ja dzis wydałam u dentysty 115zł czeka mnie robienie 3 żabków w przyszłym tyg. to jest 3 razy po 140 co daje wynik 540zł!!
no i juz nie bede wyliczac cen badan które chce zrobic! bo chyba se zemdleje!

potem powiedział że mamy dużo czasu na badania więc będzie mi UDZIELAŁ po kolei.. a że idzie na miesiąc cały na urlop.. i że mogę iść do innego z tego rejonu, ale lepiej trzymać się jednego... BOZIU mowię Wam debil jak nic...
Więc takim to sposobem mam skierowanie na usg dowcipne i jeden rodzaj toxo.. żebym przypadkiem nie uciekła z tymi wynikami do mojego ginka!!!!

reklama
dobra idę do następnego ginka :-D zrobić cytologię (to ten drugi mój po mojej zaufanej 9-letniej pani Ginekolog) jeszcze raz z nim porozmawiam co On na to wszystko

Buziale będę wieczorkiem!!
Choć mąż chce mnie wyciągnąć do kina...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry