• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ilonko wzrost tempki to naprawdę dobry znak. Pamiętam, ze bolało mnie jak na @, ale że zawsze rano mierzyłam tempkę to i wtedy..a tu niespodzianka 37,2. Nawet mówiłam mężowi, ze powinna spaść a tu taka wysoka... i pleciałam po test:-)

Mojego ginka nie ma do 1 grudnia:confused2:, nie miał kiedy się ulotnić już wyraziłam swoje zawiedzennie jak do niego dzwoniłam:-D, ja tu fasolkuje być może a Pana nie ma:-D
Kochana nie ma się czego bać ja sie nie moge doczekać fakt serce szybciej bije,ale w nadziei na szczęście , przynajmniej narazie.

Mówił, że można by dać coś na wzmocnienie jak zaciąże następnym razem, ale co miał na myśli nie powiedział, :eek:a ja gupia nie zapytałam, najwyżej zadzwonie i go pomęcze pytaniami ja musze wszystko wiedziec a co:-D

Witam się tylko i życzę spokojnej nocki.

[...] niewiele jest rzeczy, które mogą zachwiać wiarą tak jak zobaczenie wyraźnie i na własne oczy obiektu tej wiary. Zobaczyć bowiem, wbrew powszechnym przekonaniom, wcale nie znaczy uwierzyć. Wtedy właśnie wiara się kończy, ponieważ nie jest więcej potrzebna.​
Terry Pratchett

reklama
No , cieszę się ogromnie !!!! Następne dzieciaczki będą :-)
Anna , Ewelina , Pati , Kobietka , Newfie , TERAZ JUŻ BĘDZIE OK , powodzenia!

PATI - biorę microgynon 21 , czy Ciebie też bolała głowa po tym ?????
Bo mnie boli codziennie , koszmar. Może to tak jest przy pierwszym opakowaniu??? Napisz proszę.

Uściski dla wszystkich BABECZEK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry