• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
już wypiłam malinowy;-)a ja oglądam tvn i tam są chipendejsi ło jesu dobrze ,że mojego nie ma, łe reklama

:-D:-D:-D tez to ogladam hihihi

A byłam u chirurga no i mam zapalenie naczyniowe żył na szczeście, wiec nie dał mi zastrzyków clexane ,ani nie pozwolił brac tabletek,bo to wczesna ciaza, narazie mam tylko smarowac żelem i robic okłady z alcacetu , a potem zobaczymy.

I mam jeszcze takie pytanie , komu powiedziałyscie juz o ciązy? (chodzi mi o wczesne do 12tc )

ja moge coś powiedzieć na temat poprzedniej ciąży tak sie cieszyłam , że powiedziałam babci a moja babcia była kiedyś telefonistką na recepcji i działa teraz jak radio wolna europa i wszystkim rozgadała;-).
A teraz o moich podejrzeniach wie tylko M i mama bo widzi jak haftuje przecież zresztą matka zawsze pozna podobno.

O Pati ma dobry pomysł, mój Mwymyślił fajny patent, że jak nam się upiekła fasolka z naszej foremki, to zrobimy wszystkim niespodzianke świąteczną i wtedy w czasiie świąt ogłosimy:-)

reklama
cześć
Karolcia trzymam kciuki za wizytę, myśl pozytywnie, musi być dobrze!!!
Aniołki ja mieszkam niedaleko K-c :)

a u mnie @ brak, testu jeszcze nie robię bo i tak za wcześnie, brzuch od czasu do czasu daje znać o sobie, piersi bolą, no nic idę na noc do pracy, dam i ja sobie jeszcze trochę czasu na test :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry