missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ok przyniose mam nadzieje
obym sie cos waznego dowiedziala i byla o jedna wizyte madrzejsza.
dobranoc uciekam
obym sie cos waznego dowiedziala i byla o jedna wizyte madrzejsza.dobranoc uciekam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obym sie cos waznego dowiedziala i byla o jedna wizyte madrzejsza.no raczej na szczęściewiecie co ja jak szłam do gina po tym wszystkim to tez sie bałam. Czy jest tam wszystko dobrze. Ale bałam sie bardziej i to cholernie - bólu podczas badania. Ja niestety miałam niemiłe doświadczenia ze szpitala podczas badania raczej pani doktor nie była delikatna dlatego myślałam, że teraz będzie jeszcze gorzej. Na fotelu zastanawiałam sie dosyć długo czy pozwolić się zbadać. Głupia jestem nie? Ale jednak dałam sie zbadać - CHYBA NA SZCZĘŚCIE
no tak jak w tym dowcipie, że wychodzi po pracy na ulicę i mówi:w końcu jakieś twarze;-)i jak mu sie to nie znudzi. Od lat jedno i to samo:-)