• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

marlenko - mam faktycznie fajną ginkę ale prywatnie do niech chodzę i wszystkie badania robię za swoje choć należą mi się z NFZ ale nikt nie chce przepisać komuś kto nie chodzi np. do danej przychodni... więc jest jak jest.. ale lekarkę pierwszego kontaktu też mam super znamy się lata ale często jej też nie ma bo robi specjalizację..:baffled: kardiologię więc jestem zmuszona chodzić do innych na dokładkę a Oni tacy mili niestety nie są i traktują nijako...

reklama
a ja myslałam ze prywatnie to tym bardziej wystawi skierowanie na NFZ tak miała moja kolezanka która tez niestety poroniła
No własnie gdzie te wszystkie laski sie podziewaja

dziewczynki musze się wam czymś pochwalić byłam na pierwszym usg i okazało się że moje dziecko ma 9 tyg. i 4 dni a jego serce bije jak szalone a plamienia powoli ustępują trzymajcie za nas kciuki żebyśmy wytrwali !!!!:-)

wczoraj miałam rozmowe z synem o tym co sie stało strasznie długo to w sobie trzymałam A on przyjał to bardzo fajnie i spojrzał na moje aniołki które wszysto wyjasniły Bałam sie bardziej niz On ale czuje sie teraz lepiej
kwdziewa- gratuluje i wszystkiego dobrego zycze nie kazde plamienie czy krwawienie oznacza cos złego trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki....slodziutka jestem ,jestem,....czytam po troszku....troche czas mi leci...gosci z Polski mam i trza im troche te irlandie pokazac hihihi....a potem jak zawsze obiadek,jakies sprzatanko,prasowanko a i jeszcze dzieciaczki do szkoly chodza do piatku wiec mam co robic....jakos tak ostatnio jestem jakas bardziej zmeczona...i nie wiem czy jest ok po zabiegu...niby wlasciwie za specjalnie nie krwawilam ale po kilku dniach(pewnie po moich szalenczych wyczynach) zaczelam krwawic nawet dos mocno i juz nawet myslalam ze to moze @ bo tak mi na to wygladalo ale to chyba raczej niemozliwe nie? pewno z przepracowania...ale dzis juz ok....praktycznie jest niewielkie minimalne brazowe plamienie...kurcze...sama nie wiem....:angry:

reklama
ide poprzytulac meza bo on ma dzis doła i widze ze łzy mu sie kręcą..spytal dlaczego nie dostał nic na dzień taty...szkoda mi sie go zrobiło ale obiecałam ze za rok na dzien taty dostanie dzidzusia!! kurde bo sie poryczłam
do jutra dziewczynki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry