• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja juz jestem ponad godzinke w biurze...
i wkuwam testy....a dzis o 13 mam jazdy wiec trzymajcie kciuki.....

ps.tesciki owulacuje maja coraz mocniejsze kreseczki....wiec kto wie..

Cześć dziewczynki:-)

Maggie, przykro mi z powodu Twojej pracy, ale nie rezygnuj z fasolki, przecież będziecie mieszkać razem i napewno sobie jakoś poradzicie:tak:

Kwdziewa, kochanie, cieszę się, że fasolka ma się dobrze, 3mam kciuki:-)

Modroklejka, za Ciebie o 13 też kciukasy będą zaciśnięte:tak::-)

Mała, nie smutaj się tak że jesteś sama, lepiej pomyśl co się będzie działo jak Twój M wróci:-D:rofl2:

Syla jak tam pierwszy dzień w pracy??

Aga Irlandia, rybko, nie szalej kobieto!!!:angry: Zdrowie najważniejsze!!!!Masz 3 córcie, niech Cię trochę wyręczą, co Ty chcesz w tej Irlandii być Matką Polką?? Nie warto, najpierw dojdź fizycznie do siebie, a potem szalej, a na razie masz odpoczywać!!!

Edytko, samochodu narazie jeszcze nie sprzedaliśmy(hihi, ja się cieszę, bo go lubię:-D) a jest to Opel Astra II comfort, a mój M upatrzył sobie jakiegoś Forda, ale ja go jeszcze nie widziałam, więc się nie wypowiadam.

A wujcia u mnie jeszcze nie ma, mam nadzieję, że dzisiaj jednak nie przyjedzie:szok::tak:

mirka!!! mam dla ciebie dobra wiadomosć...własie przeczytałam ze BHCG moze wskazac ciaze juz 7 dni po zapłodnieniu,ale tylko taki test z krwi....taki sikany po 14 dniach od zapłodnienia.....moze jednak sprobujesz??

:no:, boję się, ze teraz wyjdzię że jestem w ciąży, a @ jednak przyjdzie, wolę nie wiedzieć. Jeszcze te kilka dni chyba wytrzymacie co??:-DAle powiem wam, że dbam o siebie jakbym już była w ciąży, nic nie dźwigam, nie piję alkoholu i wogóle a moja mama juz też coś podejrzewa, bo ostatnio nie chciałam winka, więc wczoraj do mnie zadzwoniła i powiedziała, ze ma dlamnie piwko bezalkoholowe:-)

Właśnie zauważyłam, że znowu leci mi krew z nosa, nie mocno, ale jednak.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczęta!
Maggie, jesteś twardą kobietką i na pewno Ci się wszystko ułoży. Ja tez szukam pracy, bo z ostatniej zrezygnowałam, chociaz wszyscy dookoła mówili mi, że to zły pomysł. Tylko mój M mnie wspierał, bo widział jak bardzo się męcze.Zobaczysz będzie dobrze.
Modroklejka kciuki zaciśnięte za jazde i nie tylko;-).
Syla, mam nadzieje, ze w pracy wszystko ok.
Mireczko kiedy powinna przyjsc@?

mirus...mnie gin powiedział ze im wczesniej bede wiedziała o ciazy tym lepiej....bo wtedy szybciej zaczne brac odpowienie dawki leków i tej ciazy juz nic nie wypedzi....tak sie wyraził

reklama
Witam dziewczynki ja tylko na chwilke wpadłam się przywitac o mnie to już wszyscy zapomnieli :-(
Miruś trzymam kciuki żeby była fasolka i czekam aż zrobisz teścik i będą te wspaniałe 2 krechy :-) łykaj folik i będzi gitas ja jem cały czas
syluś - mam nadzieję, że w pracy wszystko ok !!!!
mordoklejka - tylko ostrożnie na tej jeździe i wspaniałych wrażeń życzę :-)
Jade dzis na działeczkę troszke na świeżym powietrzu pobyć życzę wam pieknego dnia i pozdrawaim wszystkie kobitki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry