• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczyny,
mordoklejka przypomniesz co wyszlo ci w badaniach i na co powinnas brac leki??
mirka , trzymam kciuki zeby bylo po twojej mysli

a my od wczoraj zaczelismy staranka....

reklama
ja biore metformax teraz i jak tylko zajde w ciaze mam odstawic, 3 dni po owulce mam zaczac brac luteine, a potem dodatkowo dostane duphaston i cos jeszcze....
a wyniki---przed metformaxem-2 dc-prolaktyna 36,5, 21 dc, progesteron 7, 2, estadriol 82, po metfomaxie-2 dc, prolaktyna 13,5, 21 dc-progesteron 36, 5, estadriol 218....no i z cukrem i insulina juz tez ok

Witajcie kochane mamusie:tak:
Maggie ściskam Cię mocno i wierze że szybko znajdziesz pracę i rozwiążą się twoje problemy
Mała dzięki, ale coś czuje że z tą ciążą to tylko mi się wydawało, już sama nie wiem
Poczekamy zobaczymy, a mężusia jeszcze troszkę zobaczysz ja wiem jak to jest i jak się tęskni za tą drugą połówką, ale potem będziecie już razem więc głowa do góry ;-)
Selena oj niezłe miałaś przeżycia z tym napadem, oby już się nie powtórzyło
Syla powodzenia w pracy;-)
Mordoklejka trzymam kciuki za egzamin na pewno Ci się uda
Mirka czuję że ty naprawdę jesteś w ciąży, ale poczekamy uparciuszku aż zrobisz teścik:-D

Wszystkie inne mamusie gorąco pozdrawiam, buziolki:-)

"Tęsknij za mną, lecz pozwól mi odejść

Kiedy dotrę do kresu drogi,
I słońce dla mnie zajdzie,
Nie chcę obrzędów w mrokiem wypełnionym pokoju,
Dlaczego płakać za uwolnioną duszą?

Tęsknij za mną troszeczkę,
Lecz nie za długo,
I nie z nisko pochylona głową,
Pamiętaj miłość, która się kiedyś dzieliłyśmy
Tęsknij za mną... lecz pozwól mi odejść.

Każdy musi wyruszyć w tę podróż,
I każdy musi ją odbyć sam,
To część planu Pana,
Krok na drodze do domu.

Kiedy jesteś samotna ze złamanym sercem,
Pójdź do przyjaciół, których znamy,
I pogrzeb swe smutki w dobrych uczynkach,
Tęsknij za mną... lecz pozwól mi odejść."

Kocham CIę mój Aniołku [']

Dziewczynki, nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, ostatnio pisałam z miesiąc temu, a tu tyle stron narosło:) nie dam rady tego wszystkiego nadrobić:-)
Chciałam tylko napisać że u mnie wszystko w porządku, i chyba jestem w ciąży...
Tak sie boję nawet o tym myśleć, bo termin okresu mam dopiero za 2 dni, a ja już oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam testy...
wczoraj i dzisiaj;-)
no głupia niecierpliwa baba i teraz mam za swoje.
Dwie piękne krechy!! ta druga trochę cieńsza ale bardzo różowa:)
Tak strasznie się boję, że będzie jak zwykle... Za dwa dni plamienie,, okres i po sprawie. Pociesza mnie to że teraz te krechy są mocne, a poprzednie dwa razy były słabiuteńkie. Prawda że to coś znaczy? Prawda?
Piszę do Was bo tak zawsze umiecie pocieszyć.. a mój gin jak na złość pojechał teraz na wakacje..

Czesc Dziewczynki;-)
Dilajla nic sie nie martw Skarbie mi sie wydaje ze Twoja fasoleczka juz tam jest i czeka zeby moc sie juz ujawnic:tak: Bardzo ci tego zycze!!!!!:tak: a jeszcze sliczny ten wierszyk!!

Słodziutka masz racje jak M wroci to oj napewno bedzie sie działo:-D:-D:-D

Sylus
dobrze ze w pracy ok!

Mireczko wujeczek jest??:-D dbaj dbaj o siebie Skarbie i nie martw sie za mocno bo to bardzo niedobre dla twojej fasoleczki ktora napewno juz tam rosnie w twoim brzusiu Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze bo przeciez nie moze byc inaczej!!:)

Anthea Wspaniała wiadomosc bardzo Ci gratuluje Napewno wszystko bedzie dobrze :tak: odpoczywaj teraz lez lez i jeszcze raz lez;-):tak:

Pozdrawiam miłe panie zycze udanego dzionka:-)

Ostatnia edycja:
Mała, dbam o siebie, i muszę Ci powiedzieć, że ostatnio nie martwię się, będzie co ma być, a wujcio dzisiaj jednak nie przyjechał, ale zapowiedział sie na jutro:baffled:

Dzisiaj byli u mnie teściowie i też się z niego nabijali,. nikt go tu u nas nie lubi, ale on jest jak bumerang, Ty go wyrzucasz, a on i tak wraca:-D

anthea, no pewnie, ze pamiętamy:tak::-) Kochanie gratuluje dwoch II:tak::-)

reklama
Mireczko tez juz doszłam do takiego wniosku ze poprostu bedzie co ma byc zamartwianie sie i tak nic dobrego nie przyniesie!! Staram sie tylko wierzyc ze bedzie dobrze:tak: i takiej mysli musimy sie wszystkie trzymac:tak:
A wujeczek pierwsza klasa:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry