• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jasne:-D ja sie chyba zaczne modlic zeby chociaz 3 bylo:baffled: bo normalnie juz tego nie ogarniam a to ostatni egzamin do tej pory jeszcze nie mam 3 to jedna nie zaszkodzi:-D ale cos czuje ze na tym to całkiem polegne!!!!!

No własnie Mała ucz się i bez 6 nie wracaj :), ech jak to się łatwo pisze, ja w pracy mam koleżankę ona też na prawie i ciągle tylko te kodeksy współczuję ale mimo to 6 ma być:rofl2::-):rofl2::-D
Anthea gratuluję prawda że musi być dobrze, niema innej opcji :-)

Dalila piękny wiersz aż łezka w oku się kręci :tak:

chciałabym być wróżka:-D Bo tak się zastanawiam, czy dzisiaj jeszcze przywiozą mi tu jakieś części czy nie...... A poszłabym sobie z chęcią na spacer. Mam nadzieję, ze dzisiaj tylko modulator miał przyjść, bo jak nie to kicha... bo ja chyba pójdę sobie na poziomki.....

Anthea wspaniala wiadomość!!!Oby takich tu wiecej (Mireczko czekamy:-)). Odpoczywaj teraz i sie nie nerwuj, nie stresuj (wiem, ze łatwo sie tak mowi, gorzej z wykonaniem), no ale musisz się postarać dla dobra Kruszynki.
Mała ja skończyłam prawo, to może Ci w czymś pomogę?

reklama
Wielkie dzieki Allaa ale chyba tylko zdajac ten egzamin ze mnie mogła bys mi w tej chwili pomoc:-D a tak powaznie to jak bede miała z czyms kłopot to sie napewno zgłosze:tak:
A wrozka to ja tez bym chciała byc!!!:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry