• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agula - to TY siądź troszkę na DUPIE a nie zapier****laj za wszystkich :-D:laugh2: a wtedy wszystko wróci szybko do normy i nie będziesz też taka zmęczona. A jak nie to będe dalej krzyczeć na Ciebie:crazy::tak:

reklama
wiem dziewczynki wiem ze powinnam odpoczywac ale ja tak nie moge....wole porobic i sie zmeczyc bo przynajmniej nie w glowie mi rozmyslania i placz....ech wiem...to dopiero 2 tygodnie beda a gdzie dalej?????juz bym chciala znac wyniki i wiedziec czy bedziemy mieli zielone swiatelko czy moze nie???/wszystko mozliwe...ja juz nie moge ryzykowac kolejnej ciazy bez lekarza...bo nie potrzebne mi kolejne poronienie....ech....zycie

miłej nocki
Syla - dostanie prezent najlepszy na swiecie
aga ja tez tak miałam ze jak cos podzwigałam to cos sie działo i krewka leciała wiec sie oszczedzaj!!!
słodziutka- ide po kibicowac bo faktycznie o piłce to pojecia nie mam

marlenko - dobrej nocy i do napisania :tak:

Agula - wiem że zajęcie się pracą daję poczucie .że czasami zapominamy o tym co złe.. ale praca pracą a zdrowie najważniejsze. Jak chcesz mieć zielone światełko to sama musisz się oszczędzać. Jak Ty o siebie nie zadbasz to kto to zrobi kochana cio??? Więc prosze uważaj na siebie...oszczędzaj się.. Ja tez rzuciłam sie w wir pracy by nie myślec.. ale ...

Maggie - kochanie co się z Tobą skarbie dzieje?

Slodziutka! Milo, ze o mnie pamietasz :-)
Jestem, jestem, tylko sie pakuje i sprzatam mieszkanie, a dzis malowalam wlasnorecznie kuchnie ( duza nie jest) i nawet fajnie wyszlo.

Do tego niestety troche czarnych chmur sie nade mna zebralo, bo wzielam urlop dla poratowania zdrowia, zeby sie zregenerowac i moze liczyc na cud... no wiecie... ale nie przyznano mi pieniedzy (nie zaliczyli mi lat pracy w Polsce :baffled::wściekła/y:), wiec przez rok jestem na bezplatnym. Zawalila moja dyrekcja, a teraz umywaja rece.
Musze teraz szybko znalezc zastepcza prace ( do starej nie chce wracac bo mam dosc) i zapomniec o fasolce... a dla mnie to jest naprawde ostatni dzwonek...wiec mam dola giganta...

dziewczynki musze się wam czymś pochwalić byłam na pierwszym usg i okazało się że moje dziecko ma 9 tyg. i 4 dni a jego serce bije jak szalone a plamienia powoli ustępują trzymajcie za nas kciuki żebyśmy wytrwali !!!!:-)
Kwdziewa! Ogromnie sie ciesze i trzymam mocno kciukasy!

No wiec tak ... właśnie mamy 36 tc :szok: maluszek waży 2528 g :szok: wszystko na swoim miejscu , serce pieknie pracuje , nie ma już na szyjce pepowinki :tak: - ta wiadomość ucieszyła mnie najbardziej !

NO TO CUDOWNIE!!!!!

zaczelam krwawic nawet dos mocno i juz nawet myslalam ze to moze @ bo tak mi na to wygladalo ale to chyba raczej niemozliwe nie? pewno z przepracowania

Aga, ja Cie prosze, dbaj o siebie! Trzymam kciuki, zeby wszystko wrocilo szybko do normy.

Wszystkie moje kochane gaduly sciskam i pozdrawiam :-):-):-)

Dobra moje kochane dziewczynki. Idę do męża bo taki samotny siedzi... nawet mecz wyłączył :-)

Wszystkim wspaniałych i kolorowych snów życze... i obyśmy się wszystkie rano obudziły we wspaniałych humorach..

Ja będę po południu... jutro praca...praca... i praca...

DOBRANOC
buziale

Maggie skarbie :-( ale Cię urządzili:wściekła/y::angry: nic tylko ... siąśc i płakać.. ale Ty jesteś silna więc nie poddawaj się... Zmienisz pracę i przyjdzie czas i na fasolkę!!! Nawet nie mów nie!! Zabraniam Ci tak mówić.... I Ty z nami będziesz cieszyć się brzuszkiem i małym skarbem który w nim będzie.. a potem będziesz tulić Go w ramionach i płakać ...ale ze szcześcia!!!
Jak Ciebie można nie pamiętać:-D
Dobranoc...naprawdę muszę uciekać...

Ale naprodukowałyście. A Ja dopiero wróciłam. Czytam i cieszę się wraz z tymi, którym się udało zajść i donosić, wierzę,że też mi się uda. Znalazłam ginekologa , który robi test UroGin Pronatal we Wrocławiu! Sukces, ale dopiero po 7 lipca, ma urlop. Już nie plamię, idę w sobotę do gina swojego, zobaczę co mi powie, jakie badania zaleci, a może powie "tak bywa" i nic nie zleci. Aż jestem ciekawa jak się zachowa.

Syla, Ja kocham Chorwację, byłam tam 3 razy, wyspa Krk a ostatnio wyspa Vis, polecam, najbardziej dziewicza i piękna!! Jeśli lubisz ciszę i dzikość, odludzie. Podam Ci szczegóły, jesli chcesz. Zawsze jeździmy samochodem. W tym roku Turcja, samolot, zobaczymy, choć póki co nic Mnie nie cieszy.

Slodziutka, jak przeżyłam napad? Ano przezyłam, jedyna myśl to jesli zginę to co z moją córką? Nie polecam tego przezycia, ale co nas nie zabije to wzmocni. Napad był 12 marca, a 12 czerwca straciłam mojego Aniołka. Jakoś ten 12 mnie prześladuje.
Wiecie, tak sobie dziś siedziałam i myślałam,że może ktoś Mnie kocha tam na górze, może strata aniołka to ochrona przed cierpiącym dzieckiem? Może coś było nie tak zbyt bardzo i lepiej było nie przychodzić na ten świat niz cierpieć? Szukam ukojenia w myslach, tłumaczę sobie. W końcu jestem psychologiem z zawodu pracujacym w Banku. Takie koleje losu. Modlę się o poznanie przyczyny i mozliwość urodzenia zdrowego dziecka. Czego i Wam życzę. Zmykam spać. Do jutra bratnie duszyczki.

reklama
A dziewczynki poszły do mezow i tylko ja buszuje po nocach bo taka samotna jestem:-( ale jeszcze tylko 32 dni:-D

Sylus spij spokojnie i nic sie nie łam bedzie dobrze mocno trzymam kciuki zeby jutro wszystko w pracy poszło po twojej mysli:tak:

Maggie no to ładnie Cie urzadzili:szok::no: ale coz poczac tak to juz bywa mnie z pracy wywalili a na zwolnieniu jestem!!!! ale mam ich w du..ie!! troche lipna ta twoja sytuacja ale dasz sobie rade:tak:

Aga Ty tak nie szalej wiem ze jak sie człowiek tak zarobi to tyle nie mysli ale tak przeciez nie mozna!!! dbaj o siebie dziewczynko:tak:;-)

Dlaczegotak wspaniałe wiadomosci oby wiecej takich tu było!!!!:-)

Dilajla z całego serduszka zycze zeby w twoim brzusiu juz była fasoleczka:tak:

Mireczko współczuje wujcia:-D ale badz twarda:-D

Reszte nie wymienionych dziewczynek goraco pozdrawiam te wymienione równiez:-D zycze kolorowych słodkich snow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry