Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
(poprzednio patrzyła na mnie jak na ufo ,a wczoraj była milutka dla mnie
), nie wiem czy to dobry znak myśle ,że gdyby sie udało to może skoro ma dziecko małe to nie będzie miał nic przeciwko żeby zatrudnić młodą mężatke bo przecież sam pracuje i dziecko ma no i pewnie żone też ,ale skoro żona nie odbiera dziecka to pewnie też pracuje, sama nie wiem wydaje mi sie ,że bezdzietni bardziej sie boją zatrudniać młode kobiety , a z drugiej strony ci co mają dzieci mogą wiedzieć po sobie czym to pachnie sama nie wiem.
, przytulam i wierze w was ,że dacie rade ,że fasolka sie trzyma i jeszcze wszystko będzie dobrze.no będzie będzie :-):-):-).karola to ty niedługo połówkowe będziesz miała pewnie? :-)

Aguśka gratuluje fasolki i tego ,że wszystko oki, przepraszam,że tak późno ,ale jakiś nastój miałam podły i nie zaglądałam i nie doczytywałam dobrze, bo mnie teściówka wnerwiła tak ,że chora ze złosći byłam![]()