Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anetha :-) u mnie też tak było, przez pierwsze 2 tygodnie od terminu @ myślałam, że zwariuję, bo ciągle było "co tam się dzieje --> kontrola w kibelku".dziewczyny powiedzcie mi czy wy tez macie takie uczucie mokrosci ,ja latam co chwile do lazienki mam uczucie jakby cos ze mnie sie lalo![]()
dziewczyny powiedzcie mi czy wy tez macie takie uczucie mokrosci ,ja latam co chwile do lazienki mam uczucie jakby cos ze mnie sie lalo![]()

jedne dżinsy -jedne dresowe -tylko na długość nogawe dżinsów patrz bo o ile do płaskiego są ok to do obcasów ciężko...
a jak na toaletce siadał w łazience jak się malowałam to mu ciurkiem odkręcałam wodę i zaglądał do tego otworu gdzie spływała -a z kranu mu między uszy waliła na łeb

a o to moj grubas klakier
wiem ze tlusciutki tylko jemu tak skora wisi na brzuchui przez to ciagle ma brudny brzuch bo nim smyra po ziemi
![]()
pewnie leniwy na maxa juz sie zrobił 

Miałam naturalny porod, a później czyścili mnie i szyli ok 1,5h (bo szyjka była pęknięta i ponadrywana zakładanymi w ciązy szwami).ojej gabrysia współczuje... to ci się po przedwczesnym porodzie tak zrobilo czy cc mialas? biedna jestes widze :-( ale to nie przeszkadza w kolejnych ciazach tzn nie bedzie przeszkadzac?? ja na wizyte to czekam jak na zbawienie i w ogole si eboje tego usg dowcipnego ale mam nadzieje ze mis ie tam zagoilo i ze to cholerne endometrium sie juz powoli odbudowuje zeby byl okres cholerny... w ogole jak nie przyjdzie mi do konca grudnia to bedzie 10 tygodni ok. to mam isc po tabletki na wywolanie zy nie?? bo niektore dziewczyny pisaly ze po 6 tygodniach od zabiegu lyzeczkowania jak nie bylo okresu to im dawaly tabletki na wywolanie... i juz zglupialambo w sumie mam pozniej na 25 stycznia wizyte u specjalisty i woalabym byc juz po okresie bo tak jakby mi przyszlo dostac okres na ta wizyte ktora bedzie kosztowac 300 zl szkoda bybylo zeby mnie nei zbadal usg wszystkiego...
![]()