• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny popłakałam się dziś:-( z szoku:-( bo chciałam się ogolić no tam i się okazało że.....................................
...............................................
.......................................
muszę wciągnąć brzuch bo nie widzę:no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2:
i przyczłapałam do S -wpakowałam się mu na kolana i w ryk (a On w śmiech)
-że faktycznie nie ma mjego płaskiego jak decha brzucha ale teraz piękniejsza jestem.... akurat... a co miał powiedzieć -kochanie zmieniasz sie w hipcię:confused2:
Wstrętne hormony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No niee Agata- to Ty jeszcze możesz brzuch wciągnąć???? - to jest dobrze :tak::tak::tak:
A przed wizytą w 8 miesiącu (w ciąży z Leonem) jak mnie do szpitala mama i mąż panikarze wysyłali to mój M. - musiał nogi itp... mi golić, bo powiedziałam że taka nie pojadę!!!

reklama
she nie podobaja ci sie big otoczki ??:-D znam ten bol ja to mialam od poczatku ciazy jakos tak szybko mi sie to zrobilo i tez raz sa mniejsz ejak np zmarzna mi cycochy haha no i niestety mi tak zostalo... te duze otoczki , a ja lubilam swoje takie mniejsze a nie takie duze :sorry:

13x13 no ta lopatka ssaca jest super podgarniasz tylko smieci tam i to zasysa :-) a w zimie to fajnie np my chcemy plytki i pod plytkami ogrzewanie podlogowe i sumper tak chodzi cosbie po cieplutkich kafelkach ahhh :-)

Cześć Mamuśki

ja włąśnie skończyłam na dzisiaj wypieki...
pachnie w całym domu :happy:

po pracy jestem padnięta, po prostu wysysa ze mnie całą energię...
oby mi jej starczyło na starnaka za parę miesięcy...

Julitka
co z Tobą, jak po wizycie ??

13x13 no jasne że jesteś piękniejsza ! i to Ta co wszystkich ruga takie rzeczy pisze !! :-D

kaska0201 zdrówka dla Wierci

missiiss
normalnie Twoją batalię o rozpoczęcie staranek czyta się jak serial brazylijski .... hahaha :laugh2::laugh2:

wszystkim dziewczynom wizytującym jeszcze przed świętami życzę udanych wizyt i pięknych widoczków na usg

a całą resztę pozdrawiam gorąco

z tym goleniem to jestesci the best :-D ale sie usmialam.. agatka musisz sobie lusterko zamontowac na dnie wanny :-D albo S zatrudnic do golenia bedzie mial frajde :-D i moze ci tam fryzurke jakas wymysli :-D

Kaśka to ty też jutro masz wizytkę, to trzymam kochana kciuki i za ciebie, będzie dobrze!!

Agatko to skurcze już masz powolutku, oj jeszcze dużo przede mną, mam nadzieje ze dotrwam do 9 miesiąca :)

Gabrysiu co u ciebie, pisz tu za raz szybciutko!!!
Karolcia z tego co gdzieś przeczytałam to na twoim etapie ciąży bezsenność może występować, chociaż po wczorajszej bezsenności u mnie na dłuższa metę chyba to istna masakra.

A tak w ogóle dziewczyny powiedzcie mi czy melisę można pić w trakcie ciąży??

Iławianka
pozdrawiam i życzę tobie i całej rodzince zdrowych i wesołych świąt!! :)

w ogle to ja nie wiem o czym wy piszecie jakie odkurzacze ?? co to za bajery?? u nas pewnie i tak nic sie nie da zrobic, zreszta moj tesc jest upierdliwy na maksa, jak cos remontujemy robimy, zmieniami to on wchodzi do akcji i od rana jest ryk "NIE TAK, ZLE, WY WSZYSTKO ZLE ROBICIE, ZAWALICIE MI DOM, NIE ROBCIE NIC KURDE BALANCE" i taka wiazanka leci caly dzien i potem tesc sam robi i sie wkurza ze mu nikt nie pomaga haha mam tu ubaw choc czasem mnie to irytuje...

Gabrysiu co u ciebie, pisz tu za raz szybciutko!!!
[

Hmm
podczytuję Was troszeczkę :)
Więc po pierwsze -gratulacje - bo nie było okazji wcześniej - trzmam kciuki za następne spokojne miesiące!!! no i nie chcę już nic mówić - ale chyba miałyśmy czekać ze starankami do przyszłego roku?? :-D:-D:-D:-) haha

No ale na dobre wyszło -prawda? ;-)

A u mnie.. jestem po plastyce szyjki... (krwotoku i kolejnych 2 zabiegach na szyjce) w pt byłam na kontroli i:
zaczęło się goić - to ta dobra wiadomość
nie mam gwarancji na donoszenie ciąży, bo z szyjki została 1/3... to ta zła
mam się cieszyc sexem - to ta dobra

Śmiejcie się śmiejcie:-(:-(:-( a to trauma jest -brzuch jeszcze wciągam, lusterka nie potrzebuję bo mam obwód 76cm w pępku więc nie jest tak hardcorowo... ech

Pati rury montuje się w ścianach a odkurzacz na strychu np albo poddaszu i w ścianach na piętrze masz tylko otwór przez krtóry rozwijasz rurę na 9 m -więc ogarniesz całe piętro;-) w uchni jest tylko taka ssąca łopatka do okruszków -podgarniasz pod nią śmieci i naciskasz nogą a ona -siup i zasysa. Worek jest wielki i opróżnia się rzadko -tylko trzeba uważać żeby mokrego tam nie wessać;-) bajer bajer bajer

Dobranoc babeczki -do jutra:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry