• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Melduję, że nadal czekam na @ :confused2:

Dziewczyny ja chyba zwariuje - tak mnie cycki swędzą :confused2::confused2: No i do tego mam tak obolałe i czerwone sutki, jakby je ktoś wykręcał :confused2::confused2:

Nie sądziłam, że to powiem, ale niech ta wredna @ już przyłazi, bo już nie mogę sama z sobą wytrzymać :confused2::confused2:

reklama
lena bo ja moze dziecinstwie za duzo zbuntowanego aniola ogladalam i teraz wychodzi ze mnie mala buntowniczka :-);-) hehe no mi jak w jednym dniu sie cos ubzdura to nie ma bata a najczesciej na nastepny mi juz przechodzi :sorry::-p

Dzien dobry moje kochane Paskudki-hihi:p
Dzis sie lepiej wyspalam.Wczoraj wieczorem oprocz bolu plecow doszlo takie ''ciagniecie'' w dolnej czesci brzuchy i w pachwinach,ale dzis juz mi lepiej...
Jutro mam to ktg wiec ciekawe co pokaze...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i napewno bedzie wszystko dobrze:-)
Milego dnia.

Cześc dziewczyny....

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.....

a ja dziś zaplanowałam dzień lenia.....wczoraj zakupy rano i wieczorem....dziś odpoczywam....

czuje się dobrze....piersi duże i obolałe, brzuszek czasami pociągnie, i tyle.....ale na razie nie myślę dużo o fasolce....pewnie dlatego też do Was nie zaglądam za często....bo nie chcę się nakręcać....8 stycznia kolejna wizyta...jak moja macica urosła....to będzie dobrze...zresztą pewnie to jeszcze za wczesnie, ale ja już zauważyłam, że mi się robi ciaśniej w spodniach...może to jeszcze nie brzuszek, ale może bioderka....nie wiem, ale wiem, że jeste ciasno!

buziaczki.....

Witam
dziewczyny u mnie nadal swedzenie wystepuje i pieczenie podmywam sie tamtum rose.Dzwonilam do lekarza mam sie pojawic chce mie obejrzec ,az sie boje .Ciekawe co stwierdzi i czy serduszko zaczelo juz bic ,zeby ta infekcja nie zaszkodzila dzidziusiowi.Dzisdsiaj jade na wizyte

Witam sie wtorkowo;-)
Jutro wizyta u gina o 14, przed wizytą skoczę pewnie do roboty zobaczyć jak nastroje przedświąteczne...
W nocy bolał mnie brzuch ale nie na tyle żebym się całkiem wybudziła... No i ważyłam się... 4,2 kg na plusie:szok::confused2:

Tymczasem czekam w domu na kuriera z oponami, o 18 S jedzie je zmienić. Przez te durne korki samochód pali jak smok no ale co zrobić -w czwartek wyjedziemy na trasę to mam nadzieję że będzie lepiej:tak:

Kurcze mam nadzieję że lekarz przez te moje przygody nie zabroni jechać do rodziców bo się poryczę normalnie:-(

Agnieszko a jak to jest tam?? ile się czeka po terminie na poród?? coś wtedy robią?? bo dziewuszki z tego co wiem lubią dłużej w brzusiu posiedzieć:tak: to facetom się spieszy zazwyczaj;-)

Karolcia
nie jest za wcześnie na ciasnotę w spodniach -Tobie już 12 tc leci Mój malec już w tym czasie miał sporo nadrobione -różnica miedzy usg a OM to było 5 dni a nie kilkanaście a dla takiego malca to sporo:tak:

Anetha no o ile lekarz będzie chciał zrobić usg... ale trzymam kciuki za serduszko i za szybkie wyleczenie

Widzę że szał przedświąteczny trwa i cichutko tutaj i spokojnie;-)

WItajcie kochane
ja dzisiaj też ostatnie sprawy załatwiam a jutro rano wyjeżdżamy.
W wigilię powiemy rodzicom o dzidzi, wprawdzie wolałbym mówić jak już bedzie ludzik. Ale to jedyna okazja żeby nie mówić im przez telefon. No ciekawa jestem jak zareagują

reklama
a gdzie ta julitka?? miala zdac relacje z usg czy ok wszystko...

a ja dzisiaj na 15.45 do ginka i pewnie ok 18-19 wroce, ale powiem wam ze sie denerwuje jak przed matura ustna z polaka:-p:no: masakra od nocy juz mi sie snily wizyty i w ogole chodze cala w kurzona i dre sie na meza ale to z nerwow:sorry::-( nie wiem jakos nie spokojna jestem a tak bym chciala uslyszec ze wszystko ok jest i ze sie ladnie zagoilo a jakos mam zle przeczucie :zawstydzona/y: chociaz podstaw nie mam zeby przypuszczac ze cos nie tak...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry