• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

She Ty wkurzac sie nie mozesz:) a jak ladny kolor to mzoe nie jest tak zle;)a mezusia opierniczyc musisz .tylko bez nerwow bardzo prosze. Bo Ty teraz jestes nasza nadzieja na lepsze jutro:)

reklama
witam was
widze ze dzis nerwowy dzien, tak jak u mnie-remont lazienki i wymysly tescia ktory chce wszystko po swojemu... wyszlam do fryzjera i mam nowa fryzurke czarne rzesy i rowne brwi :-D i juz mi lepiej wiec polecam ten sposob relaksiku :-)

agatko dobrze ze sie odzywasz :-)

macie racje z tym meldowaniem sie JESTEM ZA!

Kochane to wiadomosc od karolici. Jest po zabiegu i podobno wszystko sie udało i ma szanse na kolejna ciaze. I jutro chyba wraca do domciu. Tyle nasze słoneczko napisało. Juz jestem troche spokojniejsza

Ola ale jak tu się nie denerwować? :-(

Pati ja jutro rano lecę na pobranie krwi, a potem do fryzjera. Może też mi się nastrój poprawi.

Póki co nakupowałam sobie mnóstwo owoców i marchewki, ale kompletnie przez te drzwiczki straciłam na nie ochotę...

Karola dzięki za wieści. Mam nadzieję, że z czasem potwierdzi się fakt, że wszystko jest ok i że szybko Karolcia będzie cieszyła się nową Fasolką. Tym razem całe 9 m-cy. Trzeba ją tylko zmobilizować do zmiany lekarza. I mocno podnieść na duchu.

ola ale jak tu się nie denerwować? :-(

pati ja jutro rano lecę na pobranie krwi, a potem do fryzjera. Może też mi się nastrój poprawi.

Póki co nakupowałam sobie mnóstwo owoców i marchewki, ale kompletnie przez te drzwiczki straciłam na nie ochotę...

karola dzięki za wieści. Mam nadzieję, że z czasem potwierdzi się fakt, że wszystko jest ok i że szybko karolcia będzie cieszyła się nową fasolką. Tym razem całe 9 m-cy. Trzeba ją tylko zmobilizować do zmiany lekarza. I mocno podnieść na duchu.

she tez tak mysle musi w koncu wszystko sie ułozyc. Jak karolcia cos jeszcze napisze to dam wam znac.

Wiecie co moj M przyjedzie jutro do mnie na obozik:) wiec sylwester razem w gorach. puszcza go z pracy o 12tej wiec zdazyc powinien. no to jednak moze seksik bedzie;) choc bez dzidziusiowy raczej to zawsze cos.

dobrze ze zabieg u karoli sie udal i ze jest ok... mysle ze teraz to powinna zrobic juz ta histeroskopie (to ogladanie macicy, bo nie wiem czy dobrego slowa uzylam)... i macie racje niech zmieni lekarza, ale to juz ona sama powinna zdecydowac...

ja uciekam juz, musze sie uczyc bo od 9 stycznia mam zaliczenia... a ja nic nie umiem :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry