• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej bobry :-)

mojemu mezowi wczoraj odwalilo na punkcie susla i chcial go kupic bo mu sie spodobal :-) a ja zasnac nie moglam myslac nagminnie o szydelkowaniu :-D
ide jeszcze polezakowac i do pracki buziaki i milego dnia ;-)

Witam dziewczynki, dziś już piątek :))). Jeszcze tylko jutro do pracy i mogę leżeć sobie do góry ...brzuszkiem....

Wiola - super, wdzisiejszych czasach znaleźć dobrą lekarkę to cud. Trzymam kciuki....

Dziewczynki nie wiecie jak Kasia się czuje ??

Newfile też się nic do nas nie oddzywa. Chyba sama sobie chce ze swoim smutkiem poradzić.

Dziewczynki a która z Was pamięta Hankę ?? Już kawałek temu urodziła zdrowego synka.

Pozdrowionka dla Was

Dziewczyny wczoraj zamówiliśmy szafę na ubranka dla naszego Maluszka :-) Sezon zakupów dziecięcych uznaję za OTWARTY :-)

Byliśmy też w sklepie z wózkami. Rozejrzeliśmy się co i jak, a potem pobuszowałam na Allegro, szukając wózków prosto od producenta, bo wiadomo, że będzie taniej.

Znalazłam tam m.in. tą aukcję:

3w1 WÓZEK TORENT +FOTELIK +KOŁA POMP.+ 4 GRATISY (879013797) - Aukcje internetowe Allegro

Podoba mi się, że jest nosidełko, fotelik i 24 m-ce gwarancji (gdzie z reguły jest 12m-cy). No i polski producent a nie made in China...

Co myślicie?

Któraś z Was kupowała wózek na Allegro? Zakup odpowiadał zamówieniu i zdjeciom z aukcji?

Teraz jestem w pracy, ale w wolnej chwili postaram się Was nadrobić... Ufff... Ale to będzie wyzwanie...

reklama
Cześć dziewczyny Kochaniutkie. Witam się i ide nadrabiać bo zaległości od środy wieczór. no w sumie noc, więc pewnie z ponad 50 stron. Ciekawe ile mi to zajmie :-D:-D:-D

Jeden dzień do pracy poszłam i wrócił katar, a już się go prawie pozbyłam :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry