karolcia81
czekam na szczęście.....
Cześć gwiazdeczki.....
Przytulam nowe Aniołkowe Mamusie.....
Anetha81 - a Ty gdzie...wiem, że już od wczoraj jesteś w domku...i się do nas nie odezwałaś.....przytulam.....
A ja mam dziś małego dołeczka....zaczął mnie przerażać czas jaki sobie postanowiłam odczekać z dzidziusiem.....jak tu wytrzymać.... do czerwca....
A poyatzm strasynie nie chce wraca do pracy.....teraz mam zwolnienie do srody, ale mam plan naciagnac gina na jeszcze ze dwa tygodnie, mysle, ze nie bedzie robil problemow.....
Przytulam nowe Aniołkowe Mamusie.....
Anetha81 - a Ty gdzie...wiem, że już od wczoraj jesteś w domku...i się do nas nie odezwałaś.....przytulam.....
A ja mam dziś małego dołeczka....zaczął mnie przerażać czas jaki sobie postanowiłam odczekać z dzidziusiem.....jak tu wytrzymać.... do czerwca....
A poyatzm strasynie nie chce wraca do pracy.....teraz mam zwolnienie do srody, ale mam plan naciagnac gina na jeszcze ze dwa tygodnie, mysle, ze nie bedzie robil problemow.....
Czesc kochane
Serce moje wspaniałe ma dziś w przedszkolu występ i mówi wierszyk ależ JA się boję 
Mam nadzieję że wspaniale go przedstawi:-) zobaczymy o 10 zaczynają
powiedział przepraszam i mnie ominoł nie wiem czy nie poznał a ja już myśli tysiące Chciałam go zbluzgać coś mu zrobić
nawyzywać chociaż