• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny...., ale miałam kiepską noc...;/ obudziłam się z takimi bólami, że nawet wstać nie mogłam:baffled: jaki ból taki jak w tamtą noc straszny ból...:baffled:
pomęczyłam się i jakoś zasnęłam sama nie wiem może po zabiegu takie bóle są???
Dziś nawet w nogach odczuwam jakoś..:/

Dzieńdoberek!

Witam serdecznie nowe Aniołkowe mamusie! Przykro mi strasznie, że i Was spotkała ta tragedia. Zaglądajcie tu do nas, piszcie co u Was, pytajcie jak się Wam jakieś pytania pojawią. Wszystkie znamy ten ból

Violka, super-hero :-)

Marc, pilnuj, czy przypadkiem gorączka Ci się nie pojawi, bo to by znaczyło, że powodem tego bólu jest jakaś infekcja i wtedy trzeba lecieć do lekarza. No i ogólnie jakby się bardzo silny ból utrzymywał, to tez bym się wybrała do lekarza, na wszelki wypadek.
I pamiętaj no-spy nie bierz, bo macica musi się obkurczyć, a ten lek to uniemożliwia.

miłego dnia :-)

Hej Laseczki,
Anetha - witaj z powrotem - mocno przytulam!!
Just ale ci zasuwa ten suwaczek !!
Strasznie dużo nowych aniołkowych mam na forum - witam i zapalam światełko
[*]
Ewela , Pati - owocnej nauki życzę
VJolka - Widze że rośnie Ci łamacz serc niewieścich hhehe

Buziaki dla wszystkich!!

Ja dzisiaj nie w humorze - miałam ostre starcie z moim mężem wczoraj i jeszcze mnie trzyma...
No i przez niego brzuszek mnie straszne bolał - ale pogadałam z dzidziusiem i obiecałam że nie będę się więcej wściekać i za jakiś czas ustąpił ból- grzeczny dzidziuś :)

Anetha, ja ze szpitala dostałam L4 na 14 dni, ale zwykłe. Dopytywałam się lekarki, czy ie powinno być te 100% płatne, ale powiedziała, że nie

Agu_ska, Twój suwaczek tez ładnie leci do przodu :-)
a co do bólu brzucha po nerwach to też to przetrenowałam, i stwierdziłam, że nie mogę szkodzić maluchowi przez głupotę męża i teraz staram się olewać jak mnie wkurza - inna sprawa, że czasem ciężko jest się tak odciąć i nie myśleć i nerwy wyłączyć

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry