Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam
Dawno mnie nie było ale troszkę ciężko znaleźć czas aby wszystko poczytać(głównie udzielam się na wątku październikowym).
Gratuluję nowych suwaczków, trzymam kciuki za starające się i przytulam nowe Aniołkowe mamy.
Kinga pozdrawia ciocie z bb:-)
hej kochane
alicja nie sciagnelam z netu bo jaka to frajda chwalic sie czyms co sie samemu nie zrobilo...to macie jeszcze misia jakiego dostalam od meza na urodziny... takie same swiatlo wiec mozna zobaczyc ze u mnie w domciu robione wszystkie fotkii ;-)

Karolcia ty mialas literke b na l4 ktore dostalas ze szpitala .Ja dostalam tylko 7 dni ze szpitala ale rozmawialam z moim lekarzem mam przyjechac i da mi dalej l4
;-) jak mnie strasznie wkurza gdy ktoś mi tak mówi 
. Zaczęłam prać i prasować ubranka małego. Masakra .... zachowałam się jak sroka. Ja przez ostatnie 10 lat chyba nie miałam tylu ubrań co on ma na najbliższe miesiące
. A prasować to będę je do kwietnia albo maja. Pewnie nawet połowy nie zdąże założyć. No nic będziemy się przebierać 5 razy dziennie 
Jest jest gdzieś przepis bo ja czytałam, ba nawet dzisiaj, bo przerabiam sobie kodeks kobiety w ciąży i mi to mignęło. Jak trafię raz jeszcze to wrzucę.Nareszcie się odezwałaś!!!!!
Ja nie dostałam l-4 ze szpitala, bo miałam jeszcze tydzień od mojego gina....a potem mi dał mi kolejne 3 tygodnie....i teraz pójdę jeszcze na dwa go naciągnąc i wracam do pracy!!! A co do 100 % płatnego...to mi w przychodni juz po poronieniu nie chcieli dać z literką B...choć się upierałam, że się nalezy....jak któraś zna jakiś przepis to poproszę!