• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

anetha normalne, mozesz wziasc sobie panadol lub apap lub ibuprom ale lepiej nie odrazu przy antybiotyku bo nie wiem jak to razem dziala wiec lepiej odczekaj jakies 2 godziny po zarzyciu antybiotyku

she tak ucze sie, w niedziele mam egzamin i zaliczenie z bankowosci, egzamin termin zerowy :-) jak nie zdam to za tydzien powtorka

jutro jade po wpis z rachunkowosci a potem do domku i dalej sie ukam :/

teraz wam mowie papa bo ide do moich notatek

reklama
Dziewczyny bardzo boli mnie brzuch znaczy bodbrzusze i tyl plecow taki dziwnw skurcze temperatury nie mam biore antybiotyk dokycykline czy to normalne bole po poronieniu ii zabiegu .Plamie troche
Mnie bolało bardzo, bo macica się obkurcza...i im bardziej boli tym lepiej....to są takie specyficzne skurcze co kilkanaście minut bardzo bolesne....mnie pomagał katonal.....

Przede wszystkim przytulam mocno nowe Aniołkowe Mamusie!!!
A co do L-4 to na bank przysługuje 100% wynagrodzenia na cały okres ciąży, trzeba miec jednak umowę o pracę i zaświadczenie lekarskie, co do okresu po stracie niestety nic nie znalazłam. Wiem jednak, że przysługuje 1/2 urlopu macierzyńskiego - 8tygodni.

Ostatnia edycja:
Witam. Podczytuje was od jakies czasu zdecydowalam sie napsac.Niestety 4 tg temu spotkalo mnie to samo co was,. Poronilam w 6tyg. Jest mi zle bardzo tym bardziej ze o dzidziusia staram si prawie 8 lat a od 4 lecze. Jestem po nieudanych in vitro. Udalo sie po 5 insemincji nasieniem dawcy.A teraz tylko bol i zal...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry