• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Znalazłam jeszcze coś o przeciwcialach przeciwplemnikowych......bada się zrówno kobiete jak i mężczyznę....ale myślę, że to dotyczy tylko niemożliwości zajścia w ciąże, a nie poronień....bo piszą o niepłodności...

Oglądałyście Wydarzenia na Polsacie.....nareszcie się biorą za tych konowałów!!!!!!! Powstała karta kobiety ciężarnej nakładająca restrykcyjne obowiązki na lekarzy ginekologów!!!!

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny!
Przytulam nowe Aniołkowe Mamusie dla Waszych Aniołków
[*]
Dziewczyny a ja czekam na @ a raczej nie czekam na nią bo nie chcę aby przyszła ale boję się że dostanę. Przytulanki były intensywne . A teraz zaczynają mnie boleć piersi i urosły czuję że jej mam :-) ale boję się ze sie rozczaruję jak przyjdzie wredna @ A i wczoraj mnie zemdliło ale nie wiem czy to za wcześnie na takie objawy...

Hej Dziewczyny!
Dziewczyny a ja czekam na @ a raczej nie czekam na nią bo nie chcę aby przyszła ale boję się że dostanę. Przytulanki były intensywne . A teraz zaczynają mnie boleć piersi i urosły czuję że jej mam :-) ale boję się ze sie rozczaruję jak przyjdzie wredna @ A i wczoraj mnie zemdliło ale nie wiem czy to za wcześnie na takie objawy...
Wiesz ja tez milam wrazenie ze juz na drugi dzien mnie mdlio;/
wiec miejmy nadzieje ze to to:)
Nie zagldalam tutaj pare dni, i pewno tego nie nadrobie, wkazdym razie przytulam wszystkie Mamusie Aniolkow i zapala swiece {*}
[*]{*}. Przykro mi , ze nie potrafie nic wiecej powiedziec. Wiem jak to boli, bo tez stracilam 2 moich dzieci, ale czuje ze sobie z tym poradzicie i jeszcze bedzie usmiech na Waszych buziach, tak jak na mojej-TRZYMAJCIE SIE

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry