• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Asiu u mnie nic się nie zmieniło. Oprócz tego że pojawiła sie torbiel na jajniku. Jak sie nie wchłonie to laparo mnie czeka. I tyle. Mój m wyjechał na pół roku prawie, tak że i staranka troszke w próżni. Jak wróci odrazu zapisujemy sie do kliniki i bierzemy ostro za siebie :-)
A Ty jak się czujesz?
Cześć Oleńko :-)
Widzę, że nie tylko ja borykam sie z torbielą......u mnie też całkiem niedawno stwierdzono.....ale mój gin twierdzi, że póki nie boli jest ok .....
Wpadaj do nas częściej :tak:
Na "Odskoczni" też tęsknimy :tak:
Pozdrawiam i trzymaj się zdrowo.

reklama
Olu a u mnie w sumie nawet ok, jeśli chodzi o Maluszka. Ostatnio brzuch częściej mnie pobolewa, no ale Maluszek rośnie, to i domek dla niego musi zacząć rosnąć :-)

Jej... Pół roku? Ja nie wiem jak 3 dni przeżyję, mogę więc sobie wyobrazić co Ty czujesz... Przez ten wyjazd klinika Wam się przesunie? Z tego co pamiętam planowałaś udać się do niej w lutym?

Trzymam kciuki, by torbiel sobie poszła! Nikomu nie jest potrzebna!

Dziewczynki kochana, blagam pomozcie mi :(
W pazdzierniku poronilam.
18.01 zrobilam hcg - wynik 131, czyli ciaza, radosc przeogromna, 20.01 powtorzylam hcg - 25, czyli poronienie?. Dzis trzeci raz zrobilam badanie - wynik 107!! Nic z tego nie rozumiem. Moj gin mowi ze ktorys wynik jest walniety, tylko ktory? Nie wiem na czym stoje, czy jestem w ciazy czy nie, czy mam brac luteine, czy nie. Dodam ze mam plamienia od 20.01.
Co o tym sadzicie?

jak plamisz z taka beta to moze to byc ciaza zagrozona poronieniem wiec jedz do lekarza lub na izbe przyjec, moze to byc tylko torbiel a nie ciaza, jedna dziewczyna z tego forum miala torbiel i test ciazowy wyszedl jej pozytywny i myslala ze to poronienie a okazalo sie ze to tylko torbiel

Szanti ja zrobiłabym jeszcze jedną betę. Jeśli znów będzie wyższa, przyjęłabym ciążę a do gina poleciałabym po duphaston lub luteinę, żeby spróbować zlikwidować plamienia.

Ale jednocześnie zagadzam się z Pati. Poszłabym do innego lekarza, który by Cię zbadał, a nie jedynie stwierdził, że któryś z wyników jest walnięty.

caly czas chodze na monitoring, wiec raczej to nie torbiel, a luteine odstawilam w srode, bo skoro beta spadla gin kazal ja odstawic. Dzwonilam do lab, ale nikt w piatek po poludniu nie zrobi mi badania. Masakra. Zaczelam plamic biorac luteine (biore ja od 16dc).

Hmmm... Ja bym chyba wróciła do luteiny, a w poniedziałek zrobiła znów betę. Jeśli będzie spadać, odstawiłabym luteinę. Jeśli będzie rosnąć - brałabym ją dalej. Tak czy siak poszłabym do lekarza.

jedz na pogotowie tam zrobia ci badanie na cito lub do twojego lekarza na usg niech zbada czy to ciaza czy nie... a luteine ja bym brala nadal bo juz kiedys pisalam ze jej nagle odstawienie nie jest dobre dla dziecka

reklama
Dziewczyny bardzo boli mnie brzuch znaczy bodbrzusze i tyl plecow taki dziwnw skurcze temperatury nie mam biore antybiotyk dokycykline czy to normalne bole po poronieniu ii zabiegu .Plamie troche

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry