Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak patrze na ten moj profil to nie moge uwierzyc ze mam juz 4 aniolki...tyle dzieci....i zadnego nie moge przytulic...myslalam ze juz mniej boli...g***o prawda...boli tak samo a moze i bardziej....nie wiem co sie dzis ze mna dzieje raz jestm smutna,a raz taka wsiekla ze az sama sie siebie boje...
no nic dziekuje,ochane jestescie...pojde lepiej spac..zanim calkiem wam tu zasmuce...
jeszcze raz dziekuje ze jestescie bo bez was nie dalabym rady...
A przed chwilą do mnie dotarło, że teraz mam termin na 5.08.2010, a dwa lata wcześniej dokładnie 5.08 zaczęliśmy podejrzewać, że będziemy rodzicami i parę dni później ta informacja się potwierdziła. Zbieg okoliczności czy nasz Aniołek nad nami czuwa? :-(

idę i ja...
trochę dziś narozrabiałam tutaj...
przepraszam...
na razie nie będę wchodziła...
muszę poradzić sobie sama ze sobą...
Trzymajcie się...
Przytulam mocno!Kiepski ten wieczór dzisiaj :-( Tak sobie przejrzałam forum to w ostatnich paru dniach przyszło tyle nowych Aniołkowych Mam, że kurcze mógłby się limit na ten rok skończyć. Mam nadzieję, że w stosunku do dziewczyn nie zabrzmiało to za brutalnie, ale styczeń zebrał żniwo :-(
Czy ktoś chciałby coś bardziej radosnego powiedzieć? Ja dzisiaj spasowałam i miałam jutro pisać zaliczenie, a niestety nie jestem w stanie się skupić i będę pisać za tydzień i tyle
Muszę zerknąć na allegro jak to z tymi robótkami ręcznymi tam jest, bo missiiss mnie zainspirowała. Problem w tym, że ja nigdy nie trzymałam szydełka w ręku
Missiiss dzisiaj pokazywałam Twoje dzieła A. i powiedział, że czeka kiedy ja się będę tak dziergać![]()