• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

przepraszam ze to tak ujelam...ale dzis ten dzien....i mam w sobie tyle zalu ze to sie stalo,ze moje dzieci leza w grobie...ehhhh a wlasnie dzisiejszy dzien mial byc tym najszczesliwszym...

reklama
aniołki a ja cały czas o Tobie dziś myślę, po poście widzę, że ciężki dzień. Usłyszysz "mamo" zobaczysz, a kobietą jesteś cudowną przecież. Trzymaj się kochana, dziewczynki czuwają nad Tobą, wiesz o tym prawda?

jak patrze na ten moj profil to nie moge uwierzyc ze mam juz 4 aniolki...tyle dzieci....i zadnego nie moge przytulic...myslalam ze juz mniej boli...g***o prawda...boli tak samo a moze i bardziej....nie wiem co sie dzis ze mna dzieje raz jestm smutna,a raz taka wsiekla ze az sama sie siebie boje...
no nic dziekuje,ochane jestescie...pojde lepiej spac..zanim calkiem wam tu zasmuce...
jeszcze raz dziekuje ze jestescie bo bez was nie dalabym rady...

jak patrze na ten moj profil to nie moge uwierzyc ze mam juz 4 aniolki...tyle dzieci....i zadnego nie moge przytulic...myslalam ze juz mniej boli...g***o prawda...boli tak samo a moze i bardziej....nie wiem co sie dzis ze mna dzieje raz jestm smutna,a raz taka wsiekla ze az sama sie siebie boje...
no nic dziekuje,ochane jestescie...pojde lepiej spac..zanim calkiem wam tu zasmuce...
jeszcze raz dziekuje ze jestescie bo bez was nie dalabym rady...
wybacz mi raz jeszcze...
moja kruszynka odeszła na dzień
przed Twoimi...

A przed chwilą do mnie dotarło, że teraz mam termin na 5.08.2010, a dwa lata wcześniej dokładnie 5.08 zaczęliśmy podejrzewać, że będziemy rodzicami i parę dni później ta informacja się potwierdziła. Zbieg okoliczności czy nasz Aniołek nad nami czuwa? :-(

Kiepski ten wieczór dzisiaj :-( Tak sobie przejrzałam forum to w ostatnich paru dniach przyszło tyle nowych Aniołkowych Mam, że kurcze mógłby się limit na ten rok skończyć. Mam nadzieję, że w stosunku do dziewczyn nie zabrzmiało to za brutalnie, ale styczeń zebrał żniwo :-(
Czy ktoś chciałby coś bardziej radosnego powiedzieć? Ja dzisiaj spasowałam i miałam jutro pisać zaliczenie, a niestety nie jestem w stanie się skupić i będę pisać za tydzień i tyle :-p
Muszę zerknąć na allegro jak to z tymi robótkami ręcznymi tam jest, bo missiiss mnie zainspirowała. Problem w tym, że ja nigdy nie trzymałam szydełka w ręku :baffled:
Missiiss dzisiaj pokazywałam Twoje dzieła A. i powiedział, że czeka kiedy ja się będę tak dziergać :-D

reklama
Kiepski ten wieczór dzisiaj :-( Tak sobie przejrzałam forum to w ostatnich paru dniach przyszło tyle nowych Aniołkowych Mam, że kurcze mógłby się limit na ten rok skończyć. Mam nadzieję, że w stosunku do dziewczyn nie zabrzmiało to za brutalnie, ale styczeń zebrał żniwo :-(
Czy ktoś chciałby coś bardziej radosnego powiedzieć? Ja dzisiaj spasowałam i miałam jutro pisać zaliczenie, a niestety nie jestem w stanie się skupić i będę pisać za tydzień i tyle :-p
Muszę zerknąć na allegro jak to z tymi robótkami ręcznymi tam jest, bo missiiss mnie zainspirowała. Problem w tym, że ja nigdy nie trzymałam szydełka w ręku :baffled:
Missiiss dzisiaj pokazywałam Twoje dzieła A. i powiedział, że czeka kiedy ja się będę tak dziergać :-D

Masz rację, kiepski ten wieczór jakoś:-( W sumie cały dzień nie należy do najlepszych.... Rzeczywiście przybyło nam ostatnio aniołkowych mam :-( strasznie to smutne, że tak się dzieje, musimy być silne i czekać wytrwale...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry