• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No już troszkę mniej niż 9, ale spokój jak najbardziej się przyda, dziękuję. Dzisiaj dałam swojej dzidzi sporo łez, a powinnam się cieszyć z każdego dnia, że jesteśmy razem. I wczoraj byłam taka szczęśliwa, a dzisiaj jakby obniżenie formy.

No już troszkę mniej niż 9, ale spokój jak najbardziej się przyda, dziękuję. Dzisiaj dałam swojej dzidzi sporo łez, a powinnam się cieszyć z każdego dnia, że jesteśmy razem. I wczoraj byłam taka szczęśliwa, a dzisiaj jakby obniżenie formy.

A czytałaś może "List od Aniołka"? Jets bardzo wzruszający, ale muszę przyznać, że czytam go sobie kiedy jest mi smuto, w jakiś sposób pomaga.... Oczywiście łzy gwarantowane.
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/list-do-aniolkow-34080/

Mam jeszcze wierszyk, ale muszę go poszukać i dodam do wątku ,,list od aniołków"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Smutaski,
Rzeczywiście coś smutno sie zrobiło na forum, czytam czytam i mi też smutno...

Iwonka- moim zdaniem ( ale przysięgam nie chce twojego ani tym bardziej Ciebie urazić a jak to zrobie to bardzo przepraszam) twój mąż jest troche samolubny - naprawdę nie wiem co ja bym zrobiłaa jakby mój mi powiedział po mojej stracie że nie jest gotowy - wydrapałabym mu oczy chyba - ja wiem ze oni przeżywają stratę razem z nami ale to w nas to wszystko dzieje w nas rośnie maluszek i my mamy zabieg i my więcej cierpimy i to czasem głównie my od razu chcemy mieć znów w brzuszku dzidzię. Naprawdę niewiem jak bym wytrzymała taką sytuację, mój mąż tak jak ja chciał od razu działać czego efektem jest niunia w brzuszku i strasznie się cieszę że nie czekałam. Może on obawia się kolejnej straty i tzreba mu powiedzieć że nie musi zdażyć się to jeszcze raz i przytoczyć brzuchate mamuski z forum. Ty uwzględniłaś jego zdanie ale czy on zrobił to w stosunku do Ciebie. Czasem czekanie też nie jest dobre...
Przepraszam jak coś Cię uraziło.

reklama
Dobry wieczór

Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić:zawstydzona/y:

Witam nowe aniołkowe mamy i zapalam
[*] dla nowych aniołków ...

Niech ta sesja już się kończy, bo tęsknie za Wami :sorry2::sorry2:

Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć